Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor-és mi legyen az első...

Mikor-és mi legyen az első "járműve"?

Figyelt kérdés
10 hónapos múlt a babám-még csak áll-ill.oldalazva próbál haladni.van bébitaxi-ami kisebb a motornál-és támlája is van.érdemes már venni,vagy csak,ha jár már?
2008. okt. 16. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vehetsz már,van belőle olyan is aminek körbe védőrésze van,hogy le ne essen,valamint az alján hintáztatásra való kiegészítő is van.Ezek később leszerelhetők,és annélkül is használható egyszerű babataxinak.
2008. okt. 16. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 10 hónaposan elindult, egyedül járkált. Majd kapott egy bébitaxit, egész nap azon csüngött, és "elfelejtett " járni, mindig összerogyott, majd 13 hónaposan elvettük tőle,csak napi 1 órára kapta meg, és újra elkezdett járni. Persze ez csak egy példa, nagyon klassz a bébitaxi,mert leköti a babát,és imádnivaló,ahogy vágtatnak vele, csak vigyázz,hogy ne hagyd egész nap azzal játszani.

2008. okt. 16. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várjatok még vele, mert addig is kénytelen saját erőből küzdeni. Le lehet pontozni, de nekem a neurológus mondta, hogy csak azt csinálja a baba, amire magától képes, mert ez ösztönzi mindig a következő lépésre, és nem fog ellustulni, hanem hajtja a felfedezés öröme. Ráadásul magától fejlődnek az izmok és a csontok a helyes irányban.
2008. okt. 16. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:

sziaszok-

köszi a válaszokat

a 3.-nak:nem vagy lepontozva-én örömmel veszem,ha hozzáértő is ir véleményt-de a tapasztalatok is sokat számtanak.ez egy olyan oldal,ahol kérdéseket teszünk fel-és aki tud ,segit.bár sokan vannak,akik inkább biráskodnak

2008. okt. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!