Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azok a babák akik 8 hónaposan...

Azok a babák akik 8 hónaposan vagy még korábban felállnak azok vékonyak?

Figyelt kérdés

Babám lassan 8 és fél hónapos, de még csak előjele sincs, hogy fel akarna állni. 10 kiló...

Remélem azért feláll egyszer:-)

2008. okt. 16. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom 8 hónaposan állt fel, akkor volt 7600 g. Szerintem nem vékony, mert csak 68,5 cm volt akkor, de valóban nem egy duci baba.
2008. okt. 16. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne aggodj mi is 8 honaposak vagyunk es meg nem latom semmi jelet hogy allni akarna, epp hogy a kuszast megtanulta es szepen ul. De meg magatol nem ul fel. Mi is 10 kg vagyunk 71 cm de szerintem nem sokara eljon az ideje.....remelem! Minden baba maskepp fejlodik.
2008. okt. 16. 11:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Én nem tudom hány centi, de kb. 71 lehet ő is. Ugyanez van nálunk is, ül, de magától nem és kúszik:)

Köszi a válaszokat.

2008. okt. 16. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz, mi még 7 hónapos kislányok vagyunk, de egyedül ügyenes ül, persze segiteni kell ülésbe tenni, de öltözéskor vagy csak úgy, ha felállitom állásba akkor képes egyenesen tartani magát. Persze igy is rogyik össze mint a rongybaba, de élvezi. 74 cm és 11 kg. Még nem kúszik, se nem mászik, csak hasra fordul. Onnan vissza a hátára még nem sikerül.

2008. okt. 16. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
A kisfiam még nem volt 7 hós amikor felállt 8300gr, 70cm. Egyhét alatt fejlődött sokat, magátol ült 2 nap mulva mászott és 2 nap mulva felállt. Ez is érdekes.
2008. okt. 16. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam kicsit vékony 9 hónapos 7600 gramm, és 72cm.

6 hónapos korától mászik, és áll, megy a bútorok mellett. Egész nap mozog, jön-megy.

Szerintem van összefüggés a súly és a mozgás között. Az unokatesója 1 éves 11kg és ha megfogják a kezét akkor áll, de nem mászik.

Egyébként minden baba más, biztos a tiéd is fel fog állni, de előbb jobb ha mászik. Kicsit lusta, de még 8 hónaposan nem baj.

2 gyerek anyukája

2008. okt. 16. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
szia. kisfiam 7 hónaposan állt fel. rá 1 hétre kapaszkodva ment pár lépést. most 8,5 hós, de azóta nem változott. 69 cm és 10kg. kislányom 1 évesen állt fel akkor volt 11kg. azt mondják a fiúk ügyesebbek, a lányok viszont hamarabb beszélnek és nagyobb a szókincsük.
2008. okt. 16. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Huuu van am baba es baba kozott kulonbseg:) edesek! mostmar en sem aggodok akkor :)

2.hozzaszolo voltam

2008. okt. 16. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Most én is megnyugodtam!Az én kisfiam holnap lesz 8 hónapos 9,5 kg 71 cm és csak hátrafelé kúszik mint a rák,nem állt még fel!ha felállítom feszíti a lábát és egyre tovább megül,de még ő sem állt fel,már én is aggódtam!Hsrafordulni is csak kb 6 hete kezdett!Ez van ő kicsit lustácskább!

2008. okt. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!