"Füles" probléma, mit jsvasoltok?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7,5 hónapos és egyre jobban "elállnak" a fülei. Esténként, amíg elalvás után vele vagyok, néha a feje alá "gyűröm", hogy ne pöndörödjön fel, de bepöndörödik a füle éjszaka. Ti hogyan szoktátok altatni ilyen problémával küzdő gyermeketeket? Van erre valami megoldás?2010. máj. 18. 10:21
1/1 anonim válasza:
1 éves a babóm, és már egy ideje feltűnt, hogy a jobb fülecskéje kissé eláll. Megnéztem, és ha oldalt fekszik, sajnos sokszor visszapöndörödve fekszik rajta. Egyenlőre azt találtam ki, hogy csináltam egy nagyon szellős pamut anyagból egy fejpánt félét (két vékony pánt keresztezi a fejtetőn, nehogy le tudjon csúszni éjjel a nyakára). De lehet, hogy ez nyáron túl meleg lesz. Arra viszont én is kíváncsi lennék, meddig kell ilyen praktikákhoz folyamodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!