Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kornél és Olívia?

Kornél és Olívia?

Figyelt kérdés
Kinek tetszik?34.hetet kezdjük hétfőn,de a picúr még nem fedte fel,hogy kislány vagy kisfiú.Ezt a két nevet választottuk.Eddig ez a top,de lehet még ez alatt a pár hét alatt megtetszik valami más is.
2017. jún. 3. 17:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik mindkettő
2017. jún. 3. 17:48
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szepek :)
2017. jún. 3. 18:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Olívia nagyon szép:) a Kornél nem nagyon tetszik, de teljesen korrekt, normális, ellentétben a mostanában divatos borzadályokkal (Rikárdó, Brájen, Krisztofer stb.)
2017. jún. 3. 18:08
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

De jók! :D

Klasszikus, mégse tucat.

Azon kaptam magamat, szurkolok, bár ikrek lennének, és akkor egyik név se megy veszendőbe. Bocsi. :)

Azért még beajánlanám a személyes kedvencemet is, az is hasonlóan klasszikus, szép, és bár gyakoribb a fentieknél, nem tucat:

Richárd

2017. jún. 3. 18:17
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszenek.
2017. jún. 3. 19:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Olívia gyönyörű név, a lányomat is így hívják :)

És szerintem a Kornél is teljesen jó, ha fiú lett volna, akkor ez volt az egyik opció :)

2017. jún. 3. 19:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Kornél a kissebbik fiam is ☺ ,szóval nyerő név.Olívia is nagyon szép,ha lenne lányom elgondolkodnék rajta ..
2017. jún. 3. 19:54
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

Ismerek egy Olíviát. Szegényt mindenki Olinak hívja, pedig gyűlöli. Szóval azt mondom szeretesd majd meg vele, mert aki kedveskedni akar neki az valószínűleg így fogja hívni. A Kornélt hogy becézed? Mert a becézhetetlen nevekből jönnek a hülyébbnél hülyébb "manócska" meg hasonló becenevek,amikor anyuka (meg senki más) nem tudja becézni a gyereket.

Nem tragikus nevek, de lehetne jobb. De ha nektek tetszik, nem mindegy?

2017. jún. 3. 20:00
 9/19 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm a sok pozitív kommentet!Ha ikrek lennének és most derülne ki biztos infarktust kapnék😁Valószínű,hogy ha kislány lesz,megtartjuk a Kornélt a kistesónak és fordítva😍
2017. jún. 4. 10:06
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a Lívia jobban tetszik,lehet Livinek becézni :)
2017. jún. 4. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!