Meddig kell a kisbabák fenekébe bedugni a lázmérőt? Ugye csak a hegyét kell? Hány perc a minimum, ami alatt már biztosan leméri a hőjét?
Figyelt kérdés
Tegnap próbálkoztam,de bekakilt egy perc után, pedig már volt széklete előtte,mert azzal nincs problémánk.8hetes kisbabáról van szó.2008. okt. 16. 06:41
1/2 anonim válasza:
Hagyományos hőmérőnél kell min 3 perc,de ha digitálisat veszel az kb 1 perc alatt kész,és csipogva jelez Neked.Nem drága,6-700 forintért kapható már.Én ezt ajálanám.De ugye mind a kettő eredményéből végbélben mérve le kell vonni 0.5 tizedet.Nem kell mélyre bedugni,csak a hegyét.Ha bekekilt,nem baj,ilyen korban még többször van székletük.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én a digitálisat használom abból is olyat aminek szilikonos a vége. Ezáltal nem kelt akkora ingert hogy bekakiljon. Nekünk volt gondunk a kakival, mert nem kakilt a baba ilyenkor a hagyományossal szoktam meghőmérőzni, mert csak ennél volt eredmény. De ha popsiában méred a hőt akkor le kell belőle vonni 0.5 fokot, mert ott nagyobb a hő mint valójában a testhőmérséklet. tymy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!