Miért kelhet fel egy gyerek/baba alkalmanként az éjszaka közepén hogy ő kialudta magát?
Nagyon fárasztó, konkrétan zombi vagyok ma is, mert fél 4-kor felkelt és 5kor aludt csak vissza nagy nehezen, 8-kor meg kelt.
És nem sír, csak nézeget, játszik, semmi gondja nincs, de hiába ringatom nem akar visszaaludni csak bambul.
Ez már nem az első ilyen, múlt héten is volt egy ilyen napja, és igen embert próbáló hogy fenn tudjak maradni vele másfél órát az éjszaka közepén.
13 hónapos, baba korában is előfordult de akkor ugye össze-vissza aludt, most napi 1x alszik fél 1-1 órától 2-2 és fél órát.
Ha fájna valamije gondolom sírna vagy éhes lenne (éjjel már nem eszik), akkor még is mi okozhat ilyen alvászavart ilyen korú gyereknél?
Ismerősömé is 1 éves, ők is tapasztaltak ilyet :O
első fiamnél nem volt ilyen,de a második csinálta 4-5 hós korában. Ha elvolt békényhagytam a kiságyban.Néha elszundítottam s csak arra keltem,hogy be kell takarnom.De volt,hogy 3 órát fent kellett vele lennem,mert nem akart elaludni.Próbáltam akkor megetetni is, a 3órás fentlét alatt 2x is evett.Aztán visszaaludt 3-4 órára,s reggel 7kor már fent volt. Lekopogom,hogy azóta ilyet akkor csinált mikor jöttek alul a fogai,de akkor is max 1 órát volt fent,kiságyban és elvolt.ha nagyon kezdett hangoskodni akkor altattam el.
Hogy miért csinálta nem tudom,de magától abbahagyta.Azóta még egyszer felébred enni, de vissza is alszi. most 12 hós múlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!