Érdemes még venni egy 5hónapos babának játszószőnyeget? Vagy valami más hasonlót?
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 22:24
1/4 anonim válasza:
Sztem igen.Az én kisfiam 4-5 hó körül kapta,de még most is nagyon szereti pedig már elmút 9 hós.Igaz nem fekszik alá,de mellé ül és úgy püföli a rajta lógó csörgőket,vagy a játékhídnál megfogva emelgeti:)
2/4 anonim válasza:
Szia. AZ én kisfiam 6 hónapos. 2 hónapos korában kapott egy játszószőnyeget. A mai napig szeret rajta lenni, nézelődik, még nem éri el a magasabb lógókat de próbálkozik vele, és lábbal is élvezetes rugdosni a játékokat. :-)
3/4 anonim válasza:
szia igen erdemes!!
en mar a lanyomnak szuletese elott megvettem igaz 3 honapos koratol hasznaltuk de szerette nagyon!
4/4 anonim válasza:
Vagy vehetsz neki állványos hntát,az is szórakoztató Nekik.De ha helyhiány van,vagy olcsóbb megoldás kell,akkor szerelhetsz egy ajtókeretre is akasztót,kb 1000ft-ér lehet venni biztonságos műanyag hintát hozzá.És késöbb ha már nem kell az ajtó könnyen helyrehozható!Én ezt használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!