Érezte már ezt valaki? Nem akarok ikreket!
Kiderült, hogy ketten vannak. Azóta kb sokkos vagyok, pedig már lassan egy hete. Második terhességem, van egy 2 éves lányom. Kb azt érzem, bár bele se vágtunk volna a "második baba" dologba, inkább maradna minden így, mivel ez nem második, hanem második + harmadik baba lesz.
Mindenki örült, akinek ikrei lettek? Volt valaki akit a döbbenet inkább negatívan érintett? Furcsán és ráadásul csúnyán is hangzik, de elment a kedvem ettől az egésztől, pedig előtte annyira boldog voltam. Nem csak a rengeteg probléma, ami lesz velük, de az is, hogy 3-ról azonnal 5-re bővül a család. Még azon is gondolkoztam 2 hónapot, hogy egy vagy kettő kutyát hozzunk haza 3 hónappal ezelőtt (testvérek). Erre most a sors fintora, hogy gyerekből jön 2 és még választási lehetőségem sincs.
Bánt, hogy nem örülök, a "meglepi babának", de egyszerűen nem érzem magamat erre képesnek. Más érzett így? Akár egy gyerekes anya? Ez változni fog?
Hát, mèg jó, hogy nem kìvánságműsor!
Mitől rèmültèl meg ennyire??
Ezt dobta az èlet, ne csinálj belőle tragèdiát, mert nem az! Sőt. Persze, nyilván könnyebb egyszerre egy kicsivel, de kettővel sem fogsz "meghalni".
Normálsi, hogy nem tudsz most örülni, mert nem így tervezted, nem ezt akartad, túl hirtelen jött, nem érzed, hogy fel vagy erre készülve. De tudod mit? Ha most csak egy babát várnál, de ő neadjisten beteg lenne, arra sem lennétek jobban felkészülve. Vagy mondjuk kislányt mondanak végig, bevásároltok mindenből lányosat és megszületne egy kisfiú.
Nektek most van 9 hónapotok, hogy felkészüljetek az ikrekre. Ez az ijedelem elmúlik majd és hidd el, sikerülni fog és nagyon fogod őket várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!