Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Idegen helyen félős baba! Mit...

Idegen helyen félős baba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!4,5 hónapos kislányom otthon mosolygós, jó kedvű kisbaba, de akárhova megyünk, mindenhol nyűgös lesz és vigasztalhatatlanul sírni kezd. Olyan helyen is, ahol már volt többször is, ismeri az embereket stb. (Nagyszülők háza pl.) A kérdésem az lenne,hogy vigyük így is ide-oda, hogy szokja, vagy hagyjuk békén ezzel és majd kinövi. Mindkét tanácsot mondták már, ezért érdekelne olyanok véleménye, akik túlestek ezen. Köszönöm, ha válaszoltok!:)
2017. máj. 30. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Sétálni szoktatok rendszeresen? Olyankor szépen elvan? Elvégre az is környezet változás, ha csak egy boltról vagy parkról van szó.

Én biztosan vinném így is, viszont megkeresném hogy mi az ami megnyugtatja ilyenkor. Vajon az "új" arcok vagy az emberek közeledése bántja? Vagy szimplán a hely?

Én azt vettem észre, hogy ha viszünk otthonról plédet vagy kedvenc játékot, az szokott segíteni "otthon érezni magát".

A fiam (5 hónapos) amúgy azt nem szokta szeretni ha egyből felveszik. Na akkor ő is sír. Kell neki fél óra mire megszokja a helyet. Lehet a kislányodnak is kell egy kis privát idő?

2017. máj. 30. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha sétálni megyünk, a babakocsiban bealszik, ha megállunk persze felébred!Olyankor elvan egy ideig, de utána kezdi a sírást. Ha idegen helyen vagyunk, először mindig körbeviszem, mindent megnéz,de ez kb. Fél óra, aztán kezdődik amit írtam. Mintha akkor döbbenne rá, hogy nem otthon van. Fura...

Pont fordítva, mint a te fiad!:)

Még egyelőre nem jöttem rá mi a gond!

2017. máj. 30. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Miota ilyen? Nalunk epp negy honapos koraban kezdodott gy ilyen idoszak, barkit latott aki nem az apja vagy en voltunk iszonyatosan sirt. Egyik pillanatrol a masikra kezdodott, egy honappal kesobb pedig egyik pillanatrol a masikra vege lett. Szerintem itt esett le neki hogy vannak a szulei es vannak mas emberek is, elotte meg mindegy volt vagy nem tudom.
2017. máj. 30. 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Néhány hete vettem észre, de bízom benne, hogy nálunk is csak átmeneti időszak.:)
2017. máj. 30. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!