Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sinlac elég tápláló egy 10...

A Sinlac elég tápláló egy 10 hósnak vacsorára?

Figyelt kérdés
Fürdés előtt gondoltam, utána elalváshoz cici.
2010. máj. 17. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem igen,elég nagy kalóriabomba.Én még van hogy 15 hónapos fiamnak is adok vacsira,majd fürdés után tápszer.
2010. máj. 17. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez vényköteles, vagy legalábbis úgy olcsóbb?
2010. máj. 19. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a doki felírja, olcsóbb. Bár nem tudom, 10 hónaposnak fel lehet-e még íratni...
2010. máj. 19. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Mi egy időben ettük a sinlacot,kevertem neki gyümölccsel,mert csak úgy ette meg:S Utána már úgy sem.Igen receptre olcsóbb,egyébként nem vényköteles.Felírják 10hós babának is.De sztem a Milupa H.A vaníliás péppel jobban járnátok,imádják a babák és ha esetleg kezdené megunni,keversz neki bele almát,vagy banánt,vagy még őszibarackkal szoktam keverni.Imádja:)10hós a kislányom,doki írja fel nekünk 1400ft így.Remélem tudtam segíteni.
2010. máj. 19. 10:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Miért tartod jobbnak a Milupa HA vaniliásat? Egyébként olyat már vettem egyszer neki, de ki is dobtam mert nem ette. Azóta eltelt pár hónap, lehet megint próbálkoznom kellene!?
2010. máj. 19. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Az és kisfiam 15 hónapos és még mindig felirják.Amúgy receptre 1350 ft.
2010. máj. 25. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!