Ha nem múlik el a tűzfolt 1 éves korig, mikor, mennyi idősen lehet kezelni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 14:56
1/4 anonim 

válasza:

Nem tudom milyen és hol van, de még elmúlhat, az én lányomnak az arcán van, 2,5 éves múlt, és fokozatosan halványodott neki az idő során. A nőgyógyászom amikor megszületett, és együtt megnéztük pár órával később azt mondta, hogy az ő gyerekének is volt, és hat éves korára múlt el, szóval én biztos várnék a helyedben bármiféle kezeléssel.
2/4 A kérdező kommentje:
Az én babámnak is az arcán van.
Van mikor nem látszik, de van mikor nagyon kipirosodik.
2010. máj. 17. 15:07
3/4 anonim 

válasza:

Akkor olyan, mint a mienk is. Halványodni fog, türelem! :o)
Férjem mindig azt mondja, ha megmarad, az lesz a kislányunk szexepilje. :o))
Igaz, neki a homlokán középen egy szív alakú foltja van, szóval tényleg édes, bár ő lehet, hogy utálná majd...
Kis korban viszont ez nem zavarja őket egyáltalán!
4/4 anonim 

válasza:

Az én 15 hónaposomnak is sokszor nagyon látszik (mióta sokat vagyunk kint a jó időben, azóta újra nagyon piros), de nekem azt mondták, hogy 3 éves korig szépen el fog halványodni...
Neki az orrán van, és egész a szemöldök vonalig felnyúlik...
Biztos gyűlölné kamaszkorban... :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!