11/18 anonim válasza:
Nekem is az oroszlánkirály 2 ugrott be, szóval röhej ez a név.
12/18 anonim válasza:
Nekem a Mia es en c rajzfilm ugrik be ahol egy egyszarvut hivnak igy. Mindig hallom hogy "Khhiárááá" valahogy igy mondjak ki mindig...borzasztoan idegesoto.
Amugy a Kira tetszik.
13/18 anonim válasza:
Szintén oroszlánkirály jut róla eszembe.
Kislánynak aranyos, felnőtt nőnek már komolytalan.
14/18 anonim válasza:
Nekem tetszik. Az Oroszlánkirályban pedig egy pozitiv karaktert hívtak így, nem tudom kiért akadtak fenn ezen ennyien.
15/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Nekem különlegesnek tűnik, bár itt azt írják, hogy tucatnév - én mondjuk senkit sem ismerek, akit így hívnak.
16/18 anonim válasza:
Utolsó, menj végig a romatelepen, egyből találkozol vagy 15-20 Kiarával, legalábbis itt mifelénk.
17/18 anonim válasza:
Nem tetszik, akkor inkább a Kira.
18/18 anonim válasza:
Nekem is az oroszlánylirály jutott eszembe. Van.egy gyerek ilyen névvel és elég vicces vezetéknávvel. Szegényt szerintem még fogják szekálni érte. Anyukám mindig mondja probáljal olyat keresni amit a gyerekek nem tudnak cikizni(tanitonéni) bár tudja akármivel lehet cikizni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!