Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen adtátok oda a...

Mennyi idősen adtátok oda a mamának/anyósnak a gyermeketeket, hogy ott is aludt? Hány napra? Hogy viselte a gyerek és Te hogy viselted?

Figyelt kérdés
A kisfiam 20 hónapos múlt. Még egyetlen éjszakát sem töltötte el nélkülünk. Anyós állandóan azzal nyaggat, hogy hagyjam ott 1-2 éjszakára a gyerkőcöt nála. Én nem szívesen adnám még oda, kicsinek tartom még hozzá.
2010. máj. 17. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg szerintem a szájra puszi, az édesség és a bagózásos dolog is megbeszélés kérdése. Épeszű, normális felnőtt megérti, ha megbeszéled vele, mit miért és hogyan szeretnéd a gyermekeddel kapcsolatban. Ha nem érti meg, nem kell nála ott hagyni a gyereket.

Anyámra például tegnap rá kellett szólnom, hogy ne adjon két kaja között még plusz kaját a gyereknek. Meg is jegyezte, hogy "anyád leb@szott", de nem érdekel.

2010. máj. 17. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőm kisfia most 20 hónapos, már sokszor aludt a nagymamánál, nagyon szeret ott lenni. Volt hogy több éjszakát is.

Ettől függetlenül én nem szeretném, ha máshol aludna a lányom. Anyósomnál meg pláne nem: kutya van a lakásban és dohányoznak apósommal együtt, mint a gyárkémény.

Ha ilyenek a körülmények, amit írsz, akkor még ne aludjon ott a fiad.

2010. máj. 17. 13:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha anyósom betartana bizonyos dolgokat -amit többszöri kérésre sem teszi meg- akkor szívesen hagynám rá a gyermekemet, mert imádják egymást. DE! Irányítan akar dolgokban, megmondja mit, hogyan csináljak, és ez nagyon zavar. Már most eldöntötte, hogy a következő gyereknek hol lesz a szobája...Anyukámra sem hagynám még, mert neki is vannak dolgai, bár hozzá szívesebben vinném, talán mert az anyám!
2010. máj. 17. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Háááát, akkor válaszoltál a saját kérdésedre. Nem hagynám nála. Ha nem tanul abból, hogy kérsz tőle dolgokat, de nem tartja be, akkor így járt. És ne is agyalj rajta. Mondd meg neki kerek-perec: TE vagy az anyja, majd TE megmondod, hogy mikor aludhat ott, és ez majd csak akkor lesz, ha úgy lesznek a dolgok a gyerek körül, ahogy TE szeretnéd.
2010. máj. 17. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező

Úgy látom a kérdés amit feltettél igazából nem is kérdés.

Nem az a bajod hogy a gyerkőc pici hanem az hogy anyósod olyan amilyen ;)

ÉS biztos vagyok benne hogy ha jkisfiad 20 éves lesz akkor is azt fogod mondani ne aludjon ott :D

2010. máj. 17. 13:15
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Szintén 20 hós kisfiús anyuka vagyok.

Már nálunk is pedzegették anyósék hogy mi lenne ha ottaludna,meg majd nyáron...

Én sem engedem!Mert igaz szeretjük őket de nincsenek ők hozzászokva egy ilyen kicsihez após állandóan alszik napközben,anyós meg egész nap csak futkározik,arról nem is beszélve hogy kisfiam pakol állandóan és rengeteg figyelmet kíván amit ha nem kap meg nagyon rosszalkodóssá válik.Az udvaron egy nagy németjuthász,aki nincs gyerekhez szokva,zárni kell,szóval nem hagyom ott mert nyugtalan lennék,így mi is ottalszunk.

Mondjuk szerencsém van anyum a szomszéd házban lakik és este sosem akarna nála aludni mikor mondom megyünk aludni puszit ad neki és már jön is annyira ragaszkodik.Pedig szereti őket de mégsem maradna.

Lehet a te babód is sírna hogy menni akr veled.

De szerintem mondd meg simán hogy még kicsinek találod ehhez,ha nagy lesz majd és ott akar aludni akkor visszatértek rá.:-))

2010. máj. 17. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

11 hónaposan aludt anyósomnál 1 éjszakát, mert mi elmentünk a férjemmel rockfesztiválra. reggelre már ott voltunk.

"csak úgy" nem altatnám máshol a babámat, csak ha oka van.

azóta még nem aludt máshol. most nyáron, 23 hónaposan fog anyukámnál aludni 2 éjszakát, szintén egy program miatt.

én sem vagyok híve a máshol altatásnak, de én anyura és anyósomra is nyugodt szívvel rábíznám.

2010. máj. 17. 14:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én anyuban tökéletesen megbízom, azt csinálja amit mondok, imádja az unokát és ért is a nyelvén. Ezért már 7 hós korában ott töltött egy éjszakát a gyerekem, azóta is többször volt náluk, mikor nekünk programunk volt apával. Anyósomra viszont még nem hagytam és egy darabig még nem is szeretném, mert ő nem figyel ránk, csak a saját feje után megy. Ha nem így lenne, akkor nála is otthagynám.
2010. máj. 17. 15:15
 19/19 A kérdező kommentje:
13.15-nek. Valószínű igazad van. Tényleg fenntartásaim vannak az anyóssal és sokmindenben nem értek vele egyet és nem felhőtlen a viszonyunk, pedig az elején jól indult. De mivel úton van a pocaklakó, sajnos meg kell barátkozni a gondolattal, hogy néha a kisfiam néhány éjszakát nem velem fog tölteni.
2010. máj. 17. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!