Mivel tudnám fejleszteni, segíteni, hogy "önállóbb" legyen? Hogy megmozduljon ha valamit akar.
Figyelt kérdés
6 hónapos babám. igazából tud forogni, kicsit kúszni is.
de igazából ha egy játékát eldob, leteszi a fejét és vár a sült galambra :( nem sír, nem próbál utána menni :( ha odaadom neki nagyon vigyorog, örül, játszik tovább, nem beteg babám, 2 hete még úgy pörgött forgott, hogy alig bírtam vele!
hogy tudnám tornáztatni kicsit? egyáltalán nem tudom mit szabad csinálni, és azt hogyan!
légyszi segítsetek :)
2010. máj. 17. 12:18
1/4 anonim válasza:
figyu, van itt egy kérdés, ami nagyon hasonló, már egy csomó ötlet jött válaszként, keresd meg, itt van a babák kategória alatt: Hogyan ösztönözzem a babámat forgásra, mászásra? ha nem találod, szólj
2/4 anonim válasza:
én ezt válaszoltam a másik kérdezőnek: legyen sokat hason, de csak mig elviseli. Hason fekve tegyél elé játékokat és támaszd ki a kezeddel a talpacskáit. Majd ő megpróbálja magát elrúgni, ebből lesz a kúszás. A forgást meg úgy hogy hanyatt fekszik, mondjuk jobb lába nyújtva, másik lábát megfogod és finoman átteszed a jobb lába felett és viszed a padló felé. Ekkor a felső testét már neki kell a lábai után fordítania. Ha sikerült akkor max a vállait segits normál pozicióba rendezni és igy már ismét hason fekszik. Visszafelé ugyanez, de először azt a kezét nyújtsd ki, le vagy fel, amerre akarod a forgást inditani. Utána megint lábat segíted, felsőtest meg az ő dolga.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, de nem az a baj, hogy nem tudja! lelkesen csinálta, egyszer csak kb. másfél-2 hete nem csinálja :(
olyan furcsa!
gondoltam tornáztatom, hogy kicsit megerősödjön a keze-lába, de ne tudom milyen gyakorlatokat lehet
2010. máj. 17. 12:36
4/4 anonim válasza:
szerintem ez nem erőnléti kérdés ((:, hanem motivációs... de ha az elvárt mozgásokat játékosan gyakorlod vele, az nem lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!