Mit kell vennem a kóstoltatáshoz? Pürét, vagy italt?
Szorulása van, ezért az almát kihagyjuk. Sütőtökkel kezdjük, de nem tudom italt vegyek-e, vagy pürét és babavízzel hígítsam fel?
Melyik gyártó termékét válasszam? Hipp, Kecskeméti, Univer...?
És ezeket le is fagyszthatom kis adagokban? Biztos nem fog elfogyni sokáig, de még 2 nap alatt sem.
Teljesen mindegy sztem.
Barackot is adhatsz.Vehetsz pürét, vagy gyümölcslevet, bár én nem válogattam.Amúgy kezdetben szinte csak Hipp-es bébiételeket vettem, valahogy az nekem szimpatikusabb volt mint a többi.De kis idő elteltével inkább az ár dominált.
Én először 2-3 kanállal adtam, aztán másnap amennyit kért.
Szerintem gyümölcslevet ne vegyél, mert az általálban cukrozott.
Én is általában HIPP bébiételt veszek, illetve mostanában már Kecskemétit, Univert is. De épp tegnap szólt a férjem, hogy tudom-e, hogy cukor van a Kecskeméti Sütőtökpüréjében...
Szóval sütőtököt ne Kecskemétit vegyél.
Az én fiam sem szereti az almát. Az őszit viszont igen. Talán adj neki azt. Én HIPP Őszibarackot adtam neki és azóta is nagyon szereti.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!