Hogy legyek türelmesebb éjszaka a babámnál?
14-es vagyok!
Az en fiam is tapszeres volt, megis millioszor ebredt ejjel. Ez egyaltalan nem ettol fugg! Baratnome anyatejes, megis atalussza az ejszakat.
Valoszinu a kerdezo attol is szenvedne hogy tapszert kell keszitenie ejjel. Cicire tenni sokkal egyszerubb!
Nem tudom, hogy hogy alszotok, de probald ki a babaobolt!
2. Gyermekemnel vettem, mivel mindenre fel akartam keszulni, hogy konnyitsek az elso utan atelteken. Nagyon jo dolog, hogy melletted alszik, de a sajat agyikojaban.
7es vagyok. Mi is tápszeresek voltunk/vagyunk mind a 3. Az 1 gyerek 6 hóig anyatejes is volt, a tesója 2 hóig szopott utána tápszer a 3. babám meg már most tápszeres. kb. csak a 1 gyerek aludta/alszik éjszaka végig de van mikor ő se mert szomjas vagy valami a 2 gyerek 2 éves meg mindig kel 3x éjszaka. A 3. kicsi szintén 3x kel.
TénYleg nem függvénye hogy mit eszik a baba.
Na meg ne nézzük már le a tápszeres gyerekeket mert van aki hiaba próbálkozik nem lesz több. Van akinek meg tele van a fagyója. Én küszködtem annyit mégis 70 ml nel sosem tudott többet enni hiába próbaltam. A 2 gyerek meg egyszerűen nem akarta bekapni a cicit. a 3. meg 2 hetes és 120 mlt eszik. Én inkább etetem akkor tápszerrel mint hogy éhes maradjon mert most jelenleg 40 mlt tudok lefejni max a 2 mellemből.
amúgy meg már olyan tápszereket gyártanak hogy szinte nem is érezni a különbséget.
Van HA, AR, Sensitiv, sima, keserű? édes, olcsóbb, drágább....
már nem cukros vizet adnak a babámak hogy ne éhezzen mint régen de vannak még olyan szegény családok akik csak azt tudják.
Ez úgy felidegesit mikor mint egy ló szűklatókörűen nyomja az okosat. A régi baratnőm volt ilyen.. blahhjh
A parod elobb meghallja h sir a baba ejjel, mint te? :-) Ez szamomra nagyon erdekes.
Ki fog alakulni az anyai osztonod, ami a babad mocorgasara is fel fog ebreszteni, ne aggodj. Egy par nap/het es mar nem riadva fogsz ebredni, hanem a babad elott egy ket masodpercel. Hidd el!
Hát igen, sajnos :(
Én sokszor még meg is kérdezem, hogy kit kéne etetni és miért és mi van..:D
Az a baj, hogy pl most is alszik én meg nem tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!