Csak az én babám nyűglődik, cincig-vincig egész álló nap?
4,5 hónapos kislány! Már ott tartok hogy hirdetést adok fel aki akarja vigye! Na jo vicceltem csak. 😊
Ha évre van semmi nem jo. Egy percig nincs el magában. Állandóan énekelni kell , rázni a popóját. Hihetetlen de nem szokatás és elrontottuk. Már a kórházból igy jöttünk haza. Azota mit sem változott. Vagyvegy hete már nem alszik el sem magának, az eddig legalább ugy volt, Mostmár csak ölben altatva alszik
. Van egy 5 éves nagy fiam. Semmi időm szegényre. Fig ez változni? Volt igy valaki?
Köszönöm szépen a normális válaszokat! Egész este ordított szegény. Pedig azt hittem a hasfájos korszakon tul vagyunk már.... De most azért szenvedett. Szegény tesója sem tudott töle elaludni. Végül a babakocsiban aludt el a pici.
A család is tiszta hülyének néz. A multkor is eljöttünk egy családi összejövetelről mert ugy ordított. Azt mondják vigyem többet emberek közé.
Elküldetem véletlen.
Ugyan ugy neveljük mint a nagyot. Rengeteg embert lát nap mint nap. 10eletesben lakunk , bolt is van nálunk.ire ki megyünk bejövünk legalább 10 embert lát ő is. Mint anno a tesója. Vannak napok ha csak ránéznek, ordít. A sogornőmtöl pl ájul el ugy sir. Pedig kedves szép arcú.
Remélem azért fog változni.
A kengurut a barátnőm akarja ideadni. Nem láttam. Azt mondja olyan jo kiképzése gerinc támasz meg ninden.
Ha nem 20 éves a kenguru akkor ne aggódj miatta :)
A kendősök azt védik, a kengurusok azt pártolják.
Azért ezeket már ellenőrzik, hogy jó legyen a támasztás..
Egy 20 éves kenguruval jobban járna, mint a mostani, merev hátú, extrakeskeny terpeszű kengurukkal, ennél még a régi, szövetkenguruk is ezerszer jobbak voltak.
Kérdező, nagyon jó gondolat, hogy fölveszed magadra, és ha csak kipróbálásra van, akkor jó lesz a kenguru is, de ennél sokkal jobb eszközök is vannak, amik a babának, és neked is kényelmesebbek, és ortopédiailag is jobbak a számára. Ha a kendő nem szimpatikus, mert nehéznek tűnik a kötése, próbálkozhatsz karikás kendővel is, azt egyszerűbb használni, de határeset már a mei tai is, annak a kötése tényleg nagyon egyszerű, és a babád gerincét sokkal jobban fogja támasztani, mint egy merev kenguru, arról nem is beszélve, hogy nem az ágyékánál fogva fog lógni benne. Ha nem akarsz drágán vásárolni, nézd meg, hogy van-e a környékeden hordozós klub, ott megmutatják a használatát is, és kölcsönözni is tudsz.
Én nem is tudom, mit kezdtem volna a kisebbik fiammal hordozás nélkül, mert ő is nagyon igényelte a testközelséget kicsi korában. Hordozva viszont szinte mindent meg tudtam csinálni vele együtt is.
Köszönöm! Vannak itt azért rendes anyukák is! 😊
A fiam vsloban az ellentétje a kislányomnak. Ha ő az első, valószínű egyke marad.... De a Kisfiam még igy is imádja. Sokat segit nekem. Próbálja vigasztalni. Picit elcsendesedik de ujra sírni kezd sajnos. Az a baj a fogával is nagyon szenved szegény. Az akso négy egyszerre jön. A doki is azt mondta jol látom.
Van itt is baba klubb. Ott meg tudják nekem mutatni a kendő használatát.
Ma eddig nagyon jó napunk van. Alig sirt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!