Csak az én babám nyűglődik, cincig-vincig egész álló nap?
4,5 hónapos kislány! Már ott tartok hogy hirdetést adok fel aki akarja vigye! Na jo vicceltem csak. 😊
Ha évre van semmi nem jo. Egy percig nincs el magában. Állandóan énekelni kell , rázni a popóját. Hihetetlen de nem szokatás és elrontottuk. Már a kórházból igy jöttünk haza. Azota mit sem változott. Vagyvegy hete már nem alszik el sem magának, az eddig legalább ugy volt, Mostmár csak ölben altatva alszik
. Van egy 5 éves nagy fiam. Semmi időm szegényre. Fig ez változni? Volt igy valaki?
Mennyit vagytok levegőn?
Ha míg a nagy játszizik és a pici levegőn van akkor se nyugodtabb? Vagy ha magadra kötöd?
Nem nyivákolt! Szinte soha nem sirt. Erre a kislányra ha csak valaki rá mer nézni azért is sir. Extra siros szerintem. Sehová nem tudunk vele elmenni. Ha elkezd sírni aki hagyja abba.
Sokat vagyunk levegőn.
Cincig-vincig...ilyen szo nincs.
Igen, vannak ilyen babak.
Próbáltad magadra kötni? Ha igényli a közelséged akkor annak oka van..
De sok helyen olvastam, hogy ez csak egy korszak. Amint elindul, hidd el, te mész majd utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!