Hogyan kell használni az ételmelegítőt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán meg kell melegíteni az almát, krumplit, stb.? Ha igen, akkor miben melegítsem, az avent műanyagpohár megfelel a célra, vagy üvegben kéne? Használtan kaptam a melegítőt, nincs meg hozzá a pohár(képen néztem, mintha műanyag járt volna hozzá), se a használati útmutató.
Köszi a válaszokat.
2010. máj. 17. 10:12
1/1 anonim válasza:
Én a gyümiket nem szoktam. Ami zöldség,illetve főzi(krumpli,répa,borsó,husi stb...)azt mindíg melegítem. Mármint ha üveges akkor egyértelmű a melegítőben,ha magam csinálom akkor mindíg frisset. Vagy ha te 2 napra csinálod neki műanyag via aventes pohárba teheted és azt lehet a melegítőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!