Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy cserélitek ki a...

Ti hogy cserélitek ki a pelust a babátoknál?

Figyelt kérdés
Én úgy szoktam, hogyha eszik és bealszik és mondjuk kakis a pelus akkor csak következő etetésnél cserélem ki, etetés előtt. Ha meg nem tud elaludni, akkor kicserélem, miután bekakilt, de én nem ébresztem fel. Ha nyikkan is egyet álmában, az azért van, mert álmodik, de pl ma is összevesztünk ezen párommal mert ő felkeltette a békésen alvó lányunkat merthogy őt zavarta a kakis pelus, de a lányunkat nem. Van, hogy evés közben is cserélek pelust, ha olyan van, de én, ha alszik, akkor nem szoktam háborgatni..melyikünk csinálja jól?
2017. máj. 24. 09:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy akkor pillanatnyilag nem zavarja, de majd a piros, kisebesedett popó fogja szegényt :(. Főleg egyre melegebb az idő, nagyon hamar ki tudja csípni. Sose hagytam kakiban aludni, még olyan is volt hogy alvás közben cseréltem át óvatosan.
2017. máj. 24. 11:52
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
A férjed csinálja jól. Majd jól bepállik szegénynek, és kezelgetheted hetekig a begombásodott fenekét. Ki kell cserélni, majd visszaalszik.
2017. máj. 24. 11:57
 13/19 anonim ***** válasza:
12%

Pár hetesen amikor még felébredt enni éjjel, akkor csak akkor pelenkáztuk át amikor kakilt. De másképp hagytuk aludni.

Ez után már általában éber állapotában kakilt így nem volt gond, de mindig evés előtt tettem tisztába, mert ha kaja után, akkor a popsi emelgetéstől a fél evés kijött és még most is kijön belőle (5 hónapos)..

Van hogy hajnalban kakil, észre sem vesszük és reggel van pelus csere. Na akkor tuti benne van már egy pár órája. De hát mit tegyek? Mindenki alszik, nem halljuk.

Amúgy persze, nem egészséges ha benne fekszik, de vannak helyzetek amikor nem lehet egyből pelenkát cserélni. Autóban úton vagyunk az autópályán vagy épp hazafele tartunk a város másik végéből, metrón vagyunk vagy bármi. Ha nem órákról van szó, én mindig megvárom hogy hazaérjünk vagy ha tudom hogy az még sok idő akkor persze, keresek lehetőséget.

De ha pl rossz alvó lenne a gyerekem, örülök hogy elalszik, akkor arra a fél órára amíg alszik, nem piszkálnám emiatt... Főleg ha alszik.. Nekem is az az álláspontom, hogy alvás közben nem kell piszkálni a gyereket. Azzal csak meg van zavarva a ritmusa.. Ha az éjjeli elalváskor lenne ilyen, akkor persze, nem hagynám.

Amúgy a leírás alapján még pici lehet a babád, ha két evés közben alszik. Ilyenkor főleg nem jó ha piszkálva van alvás közben.. Hogy alakul ki így az alvás ritmusa? Mint ahogy nem jó az sem ha etetés miatt van ébresztve. Véleményem szerint.

2017. máj. 24. 12:03
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Evés, kakálás, csere, alvás.
2017. máj. 24. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a férjed, ezt nem is értem. Te simán hagyod szarban aludni a gyerekedet?

1. irtó büdös

2. szétszedi a bőrét hosszú távon

3. járhatsz vele nőgyógyászhoz olyan fertőzést kap

Most mennyiből tart lecserélni a pelust? Semmi. Figyelj, megértem, hogy nyugit akarsz, azért nem kelted fel, de ezt ne.

2017. máj. 24. 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, kérdező! kiakadtam!

Remélem a kislányod majd neked sem cseréli ki a szaros pelenkádat öregkorodban, nehogy felébredj rá...Próbáld csak ki, aludj te is 1-2-3 órát a saját ürülékedben és kelj arra, h a puha kaka alvás közben a hátad közepéig felkenődött, belekenődött a szeméremajkak közé és jutott a hüvelyedbe is, amitől majd klassz kis fertőzésed lesz és üvölteni fogsz a fájdalomtól minden pisiléskor.

Hálistennek a párodba több értelem és jóérzés szorult.

Az eszem megáll, komolyan.

2017. máj. 24. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez engem most nagyon meglepett hogy létezik ember akinél nem alap minél hamarabb kivakarni a gyerekét a kakából. Főleg egy kislány babát, többen leírták már miért. Összekaparom az állam, mert leesett. :O
2017. máj. 24. 20:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem is zavart mindig, es rogton lecsereltem.
2017. máj. 24. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyszer akartam úgy hagyni, mert mindig mikor felkeltettük végigkínlódta az időt a következő etetésig a fáradtságtól. Na mondom akkor nem ébresztem fel. Csodásan kicsípte a fenekét természetesen... Fiú egyébként. Szerencsére egy nap alatt elmúlt.
2017. máj. 25. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!