Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan állapítsam meg, hogy...

Hogyan állapítsam meg, hogy visszatartja a kakit vagy csak szimplán szorulasos?

Figyelt kérdés
Kisfiamnal 2-3 hete kezdődött a szorulasos mizéria. Laevolac-al sikerült azért naponta produkálni egy diónyi kemény kakit, de most már ez sem használ. 2. napja nem kakil; közben az is eszembe jutott, h visszatartja esetleg. Egyszerűen nem tudom megállapítani, mert mindig elbújik ill kikuld a szobából engem is. Próbáltam meglesni, de nyilván messziről nem látom, h szorítja e a popot vagy inkább erőlködik. Nyögni szokott közben, de ez mindkét esetben előfordulhat, nem? Tegnap egy körömnyi kis kemény kaka volt a pelusban, ha visszatartja akkor az nem jött volna ki, nem? Ma reggel is kaka foltos volt a pelus. Közben tomom gyümölccsel, zabkorpa stb. , most megpróbálom a lenmag olajat is. Emeltem a laevolac adagját (orvos mondta), plusz kap tamarin lekvárt...kétségbe vagyok esve, mit csináljak? Adjak kupot délután? Egyáltalán hogyan allapitsam meg h nyomja vagy visszatartja? Nagyon aggódom :( közben látom h diszkomfort érzése lehet, plusz tegnap is vagy 5* küldött ki, gondolom olyankor van inger...volt már valaki ilyen helyzetben?

2017. máj. 24. 09:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, még valami. Olvastam pár fórumon, hogy valóban az elengedés nehézsége okozhat ilyesmit és ebben tud segíteni egy kineziológus rajtad keresztül.

Az a baj, hogy én ebben nem hiszek :)

De még az is lehet, hogy kipróbálom. Már nem tudom melyik fórumon olvastam, ott esküdött rá egy anyuka. Persze egyrészt ebben hinni kell, másrészt meg tényleg ennek kell lennie a probléma gyökerének.

2017. máj. 24. 15:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Hat igen, a költözés az teljesen nyilvánvaló ok lehet. Az a baj, h nálunk egyáltalán semmi nem történt, legalábbis en nem bírok visszaemlékezni olyan dologra ami megviselhette...persze ez tényleg bármi lehet, így aztán lehet h sosem gondolnék ra...

Az is lehet h tényleg csak fájdalmas neki és azért tartogatja :-/

2017. máj. 24. 15:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Na, hal' istennek megoldódott. Nem tartogatta szegény csak baromi szorulasos volt. Tegnap kijött a "dugó", azóta már 5x kakilt szegénykém :)
2017. máj. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!