Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is ennyire szereti...

Más babája is ennyire szereti a reklámot?

Figyelt kérdés

Most 6 hós és van egy reklám a KNH-s amiben az a mesefigura dumál...arra mindig odakapja a fejét.

Megtudnátok nekem mondani,hogy mi annak a mesének-figurának a neve?

2010. máj. 16. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Menő Manó a neve...youtubeon fent vannak a részek
2010. máj. 16. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

Szia!

Az én kislányom is szereti, ő is abbahagy minden játékot, ha az a reklám megy a tv-ben.:) 5,5 hónapos. Ja, és ami még bejön neki az új Lady Gaga-Beyonce szám, a Telephone. Ma szájtátva végignézte a majd 10 perces videoklipet :)

2010. máj. 16. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Szia

Nálunk nem a k&h-s reklám,hanem a pingvines jön be a kislányunknak..:)

De ha nincs is bekapcsolva,és mondom neki,hogy ice-ice pingvin....,akkor is egyből a tv-re néz....:),majd rám,hogy anyu...te ezt honnan tudod...? :)

Nagyon édes...:) Még integetni is szokott a pingvineknek,meg mosolyog nekik..:)

9.5 hónapos a kislányom:)

2010. máj. 16. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Az én lányom 16 hós,kezdetektöl imádja őket.
2010. máj. 16. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
10%

Es meg szabad kerdezni miert neznek az ilyen pici babak reklamokat???

Ott a jutyub, jo sok regi jo mese fennt van azokat is ugyanugy szeretni fogja.

2010. máj. 16. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
A fiam függő, igazi reklámzabáló:) ice pingvin szintén sztár, ő a k&h bank előző reklámait szerette, ahol jemiruqai dance számára táncoltak, rázta rögtön ő is, meg a milli mia, danone reklámok menők, mutatja a logokat, szereti enni is őket, a joghurton is mutatja a logot rögtön visitva. Az új orbit reklámon vigyorog még, ahogy jönnek mennek a kis figurák, a dagi fánk meg a banán a sztár. Ami a pálmát viszi: rtl hiradó főcím. A hiradót mindig állva végignézi, mintha a himnuszt hallgatná:) végül is más se nagyon van a tvben, mint reklám, bármikor kapcsoljuk is be:)
2010. máj. 16. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

En nem orulok ha tv-t nez a lanyom :(

Meg csak 3 honapos,de ha bekapcsoljuk akkor rogton forditja oda a fejet.Igy akkor van tv-nezes ha mar alszik.

Viszont zenet sokat hallgatunk es imadja:)

Most kicsit lazado korszakat eli es a rockosabb zeneket kedvei :)

Hooligans stb....

de este az elalvashoz Enya a nyero.

Eddig Halasz Judit volt a sztar, de multkor hallotta a hooliganset es rogton el kezdett nevetni es jart a keze es a laba.

nagyon edi olyankor :)

2010. máj. 17. 00:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is nagy sztár a reklám, mindent abbahagynak a gyerekek, ha reklám megy a tévében. :) Sőt, ha a rádióban olyan zene szól, ami valamelyik reklámnak is a ze:)) Valamint még a nagy sztár nálunk szintén a híradó zenéje, valamint az időjárás jelentés elejétől a végéig. :)

15 hós ikrek :)

Egyébként a tévé csak este van bekapcsolva, napközben a Sztár fm szól ami ugye főleg zene, amit imádnak. Szeretnek táncikálni, rázni a kis feneküket! :)

2010. máj. 17. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

valamiért lemaradt az egyik mondat fele:

szóval... ha olyan zene szól a rádióban, ami valamelyik reklámnak is zenéje szokott lenni, akkor arra is odafigyelnek. Ezt akartam írni az előbb. :)

2010. máj. 17. 12:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Akkor nem vagyunk egyedül a témában:)

Tévét meg én sem direkt nézetek a babámmal,csak mindig arra fordul,ha be van kapcsolva és tátja a száját:)

2010. máj. 17. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!