Más babája is ennyire szereti a reklámot?
Most 6 hós és van egy reklám a KNH-s amiben az a mesefigura dumál...arra mindig odakapja a fejét.
Megtudnátok nekem mondani,hogy mi annak a mesének-figurának a neve?
Szia!
Az én kislányom is szereti, ő is abbahagy minden játékot, ha az a reklám megy a tv-ben.:) 5,5 hónapos. Ja, és ami még bejön neki az új Lady Gaga-Beyonce szám, a Telephone. Ma szájtátva végignézte a majd 10 perces videoklipet :)
Szia
Nálunk nem a k&h-s reklám,hanem a pingvines jön be a kislányunknak..:)
De ha nincs is bekapcsolva,és mondom neki,hogy ice-ice pingvin....,akkor is egyből a tv-re néz....:),majd rám,hogy anyu...te ezt honnan tudod...? :)
Nagyon édes...:) Még integetni is szokott a pingvineknek,meg mosolyog nekik..:)
9.5 hónapos a kislányom:)
Es meg szabad kerdezni miert neznek az ilyen pici babak reklamokat???
Ott a jutyub, jo sok regi jo mese fennt van azokat is ugyanugy szeretni fogja.
En nem orulok ha tv-t nez a lanyom :(
Meg csak 3 honapos,de ha bekapcsoljuk akkor rogton forditja oda a fejet.Igy akkor van tv-nezes ha mar alszik.
Viszont zenet sokat hallgatunk es imadja:)
Most kicsit lazado korszakat eli es a rockosabb zeneket kedvei :)
Hooligans stb....
de este az elalvashoz Enya a nyero.
Eddig Halasz Judit volt a sztar, de multkor hallotta a hooliganset es rogton el kezdett nevetni es jart a keze es a laba.
nagyon edi olyankor :)
Nálunk is nagy sztár a reklám, mindent abbahagynak a gyerekek, ha reklám megy a tévében. :) Sőt, ha a rádióban olyan zene szól, ami valamelyik reklámnak is a ze:)) Valamint még a nagy sztár nálunk szintén a híradó zenéje, valamint az időjárás jelentés elejétől a végéig. :)
15 hós ikrek :)
Egyébként a tévé csak este van bekapcsolva, napközben a Sztár fm szól ami ugye főleg zene, amit imádnak. Szeretnek táncikálni, rázni a kis feneküket! :)
előző vagyok:
valamiért lemaradt az egyik mondat fele:
szóval... ha olyan zene szól a rádióban, ami valamelyik reklámnak is zenéje szokott lenni, akkor arra is odafigyelnek. Ezt akartam írni az előbb. :)
Köszönöm a sok választ!
Akkor nem vagyunk egyedül a témában:)
Tévét meg én sem direkt nézetek a babámmal,csak mindig arra fordul,ha be van kapcsolva és tátja a száját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!