Adhatok narancslevet az 5 honapos babámnak?
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 14:26
1/4 anonim válasza:
Olvastam, hogy az a legjobb a babának, ami az adott országban megterem, pl. Magyarországon az alma. A legnagyobb fiam pl. allergiás lett a citrusfélékre amikor óvodás lett. Sztem kérdezd meg a védőnődet, vagy a gyerekdokit.
Egyébként olasz rokonunk pl. csodálkozott, hogy miért nem adok a fiaimnak narancslevet, amikor annyira egészséges. Ott az első italuk a babáknak a narancslé.
2/4 anonim válasza:
a narancslé citrusféle, ami allergiát okoz, és még erős gyomorsavat is produkál, amitől hasfájós lesz a baba.tehát nem. bevezető gyümölcs: alma, őszibarack, és meggy
3/4 anonim válasza:
Az én fiam most hét hónapos és a védőnő 6 és fél hónaposan azt mondta, hogy 1-2 kiskanál facsart narancslevet, vagy kis pohárból, adhatok neki, de tényleg csak kostolót, hogy hogyan reagál rá. Gondolom az is fokozatosan. Azt mondta tele van C-vitaminnal és kis mennyiségben nem lehet bajuk.
4/4 anonim válasza:
Enyém 4,5 hónapos, már egy hete eszi a mandarint. Első nap csak a kezemből szopogatta ki a gerezdek levét, majd másnap már egész mandarin levét facsartam, bannánal keverve imádja. Régen a narancs volt az első gyümölcslé, amit adtak a babáknak. Szerintem bátran adhatod, csak előbb kóstoltasd meg vele. Várd a hatását, ha nincs, akkor mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!