Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja 5 hós babámnak?

Mi lehet a baja 5 hós babámnak?

Figyelt kérdés

Hétfő óta lázas, voltunk dokinál és csináltunk vizeletvizsgálatot ami negatív lett, fül-orr gégész nem látott semmi extrát, picit piros volt a torka ( kezdődő torok gyulladás??? ) hétfő este végbélben mértem neki még 39,4-et is, ami sztem nagyon sok. Háziorvos azt mondta várjunk 3-4 napot csillapítsam a lázát lesz-e belőle vmi, nem adott gyógyszert. Közben fogzik is azt mondta, ma már alig evett, sem főzeléket sem tápszert nem fogadott el reggel óta. folyamatosan nyűgös, mostmár csak hőemelkedése van,de az stagnál, hasmenése is van.Inni iszik sok vizet.

Ja és 1-1,5 óránként aludni akar, nagyon fáradékony nem akar játszani sem. Lehetnek ezek is a fogzás tünetei, vagy nagyobb bajra gondoljak? Remélem nem kerülünk kórházba, nagyon aggódom. Kap chamomilla 15 h-t és kenem az ínyét dologéllel. Mit tegyek?

2008. okt. 15. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk ugyanez (10 hónapos), gyerekorvos, fül-orr-gégész, minden negatív, magas láz éjszaka, nappal hőemelkedés. Így telt el kb. 5 nap. Rengeteget iszik.

6. napon már nagyon vörös volt a torka, érdes a légzése és kapott antibiotikumot. Mára már sokkal jobban van.De sokkal kevesebbet eszik, inkább többet szopik.

Szerintem ne izgulj, ha nem megy vissza a hőemelkedése vidd vissza az orvoshoz!

Állítólag a fogzás miatt csak az lehet, hogy legyengül az immunrendszere, és fogékonyabb a fertőzésekre. Én adok még C-vitamin cseppeket is a teájába (Cebion).

2008. okt. 15. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
A láz az jó, dolgozik a szervezete. Ha nincs gyulladás(vizeletből)az is jó. Van ilyen hogy "3 napos láz", nálunk így hívják. Semmi más tünet, cak a láz. Aztán elmúlik. Vagy a foga. Az én nagy fiamat is nagyon megviselte, se kaja, se alvás, csak nyügi és láz. Panadolt adtam alkalmanként. Próbálj sok folyadékot, pépes kajákat, ha csak egy-két kanállal is, gyümit. Nekem ilyenkor sokat volt ölben, már ha bírtam cipelni:-(
2008. okt. 15. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!A magas láz legalább 3-5 napig meg lesz, nekem a nagyfiam kapta el, nagyon beteg volt. A kicsi szerencsére nem kapta el, neki csak vírus kiütése volt, de láz és hasmenés nem.A folyadékot azt erőltesd, hogy igyon. Ne izgulj nem lesz semmi baj.5.5 hós baba anyukája
2008. okt. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!