Mit adtok 2-3 hónapos babátokra sétához ilyen időben? Már most 20 fok van.
Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 09:46
1/6 anonim válasza:
Kissapka, rövid body, rá hosszú body és egy kisnadrág, zoknival. Esetleg vihetsz a biztonság kedvvéért egy vékonyabb takarót.
2/6 anonim válasza:
Hosszú ujjú rugdalozó, sapi és pléd
Itt már 24 fok van
3/6 anonim válasza:
Rovidujju body, vekony kisnadrag es zokni, nyari vaszonsapka.
4/6 anonim válasza:
Már nagyobb, de májusi. Amikor már 1 hónapos volt és 25-30 fok között mozgott az átlagos hőmérséklet, csak egy vékony anyagú rövidujjú body-t és nagyon vékony nadrágot adtam rá. Zoknit nem. 25 fok felett, főleg, hogy nem ér a talpa a talajhoz, elég nehéz megfázni.
Meg sapka, de a body-n kívül mint csak azért kellett, hogy ne égjen le.
5/6 anonim válasza:
20 fokban még én sem öltözöm túl nyáriasan...
Szerintem elviselhető a hosszú ujjú body, pamut hosszú naci (vékonyabb) és kiszokni. Ha fúj a szél akkor adnék kis sapkát is. Kis takaró mindig van nálunk.
25 fok körül már elég a rövid ujjú body, vékony naci, zokni
SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!