Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki milyen emlékeket csinál a...

Ki milyen emlékeket csinál a babájáról, gyermekéről?

Figyelt kérdés

Pl fotók. Újszülött, szülinapi stb.

Kéz-láb lenyomat, szobrocska.

Babanapló stb.

Esetleg míg a pocakban volt, pocaknapló, vagy fontosabb események lejegyzése. Meg képek ahogy nő a pocak.

És esetleg akinek több gyermeke van, és pl az elsőnél nem volt ilyen, de a másodiknal igen az hogy érzi? Nem rossz ez? Vagy nem gondolja úgy h a gyermeknek majd rossz lesz, hogy neki nem volt? Meg h egálban legyenek? H akkor a másodiknak se legyen?

Pl. Újszülött fotózás.

2017. máj. 19. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én videókat szoktam készíteni 2 hetente, pár másodperces felvételek. Évente összevágom őket, 0
2017. máj. 20. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, lemaradt. 0-1 év, 1-2 év, és így tovább. Irtó jó felvételek készültek :) Persze vannak képek is, de kb. ennyi.
2017. máj. 20. 12:24
 13/13 Betu ***** válasza:
Kismamanapló, babanapló, karszalag , hajtincs, mióta megszületett minden hónapban csinálok képeket vidóakat. Talán ebből kifolyólag is de kedvet kaptam a fotózáshoz. Sok kép olyan jól sikerült hogy még magam sem hittem el. Jó fényviszonyok, megfelelő pillanat stb. Ami viszont hiányzik a pocakfotók😢 addig halasztottam mindig őket hogy csak a terhességem végéről van kép. Nincs profi babafotózás sem az nem is nagyon hiányzik. Ja és ami fájó pontom még hogy nincs láb és kézlenyomat sem. Meg az első kép sem lett olyan jó Köszönöm ezt az apukának😂😂😂
2017. máj. 20. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!