Milyen fűszereket adhatok a 7 hónapos babámnak?

Zöldfűszereket nyugodtan adhatsz, oregánó,bazsalikom,lestány, babérlevél, rozmaring ezek nagyon finom ízűek és nem szoktak hasfájást okozni.
Utána vöröshagyma,fokhagyma,újhagyma tehát hagymaféléket is adhatsz már, én 1 éves kora után már sóztam is enyhén az ételeket ezeken kívül, nagyon szereti az ízeket de ugyanúgy megeszi attól még a bébiételt is pl ami nem ízesített annyira.

Ahogy az első írja.
Sót kaphatna kis mennyiségben, de azért nem javaslom, mert egy életre meghatározhatja az ízlését. Inkább szokja a sótlan ízeket, később még mindig lesz lehetősége tányéron utánasózni, ha igényli.
A férjem nagyon "sós" családból jött, míg nálunk alig fogyott. Látszik is, hogy míg ő agyonsózza a saját kajáját, én alig teszek rá. A gyerek is sótlanul ismerkedett az ételekkel, ha sót kér, inkább a szertartás kell neki. Ilyenkor rácsavart kupakkal mozgatjuk a sótartót az étel felett, hadd érezze, hogy megsóztuk :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!