Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babát, hogy lehet...

Anyatejes babát, hogy lehet hozzászokatni a cumisüveghez, tápszerhez?

Figyelt kérdés
Ugygondolom kevés már neki a tejem. Ötször szopott az éjjel is. De a tápszert nem fogadja el. Hozzá táplálni még nem tudom. 4 hónapos. Ti hogy csináltátok?

2017. máj. 16. 09:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is!

Azt nem tudom megtenni h nem adok neki cicit. Egyrészt sajnálom, msrészt ugy ordít h felkelti a családot de még a többi lakót is. (panelban lakunk)

Most Estére belakmározitt hozzá kavartam megint a sinlachoz. De most többet már. A doki is azt mondta h probáljam akkor kanállal ha ugy meg szeret enni. Kiváncsi leszek meddig birja igy. 😊

2017. máj. 16. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva .... hozzászokik sírás nélkül ha éhes.

Az én gyerekem is igy járt , 5 és fél honapos korában. Nem kellett kiéheztetni, nehogy rosszra gondolj csak szimplán éhesnek kellett hogy legyen.

Én is bepánikoltam amiért nem fogadta el legelsőre. De nem volt eleg éhes, még jó hogy nem kellett neki. A cici se kellett neki ha nem volt éhes.

2017. máj. 17. 06:43
 13/13 anonim ***** válasza:
az mar igaz hogy nekem is csak ehgyomorra fpgadta el. .ugye ugy javasoljak hogy szopi utan kinald, hogy eloszor jofele anyatejjel lakjon jol es nehogy a tapszer elvegye a helyet, de az igazsag hogy az en lanyom se volt hajlando meginni a tapszert ha egy kicsit is volt valami a pocakjaba....csak full ehesen fanyalodott rá
2017. máj. 17. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!