Anyatejes babát, hogy lehet hozzászokatni a cumisüveghez, tápszerhez?
Szerintem nem lehet egy babát sem hozzászoktatni olyanhoz sírás nélkül, amit nem akar.
Az egyik gyerekemnél pár hetes korában kórházba kerültem és már elég éhes volt, így végül megette. De az első előtt még egy óráig ordított.
Egyébként lehet, hogy ha hagyod, három-négy nap múlva utoléred az étvágyát és újra kevesebbet fog szopni. (Kivéve, ha más miatt ébred.)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Eddig is sokszor kelt éjjel. És már nagyon ki vagyok merülve. Van testvére is. Ugyhogy nem csak a picivel kell csak foglalkoznom. Ezért is akartam a tápszert megpróbálni. Hogy csak egyszer tudnék már aludni vagy 3 órát egyben. 😞 nappal nem igazán tudok vele pihenni egyszerűen nincs időm. Dolgozok itthon)
Tejpéoet már adok neki tízóraira sinlacot. Abba kavartam tápszert hogy tartalmasabb legyen. Mert nem is gyarapszik ugy ahogy kellene Ennyi éves melett. Olyan mintha mindent ki kakálna. 5 kakás pellus is van egy nap.
Köszönöm neked is!
Nagyon szoptatás párti vagyok. A nagy is kelt háromszor is éjjel. Külön szobában volt. Megszootattam max 10 perc volt. És aludt mindenki! Most ott tartunk hogy a nagyvsem alszik magában másfél éves korától. Vagy az apjával vagy velem. Most éjszakás apa igy nem tudom a kicsit us odavenni magamhoz. Mert sajnos ő nem csak szopik éjjel hanem kétszer is kakál. Kiesik a cumi . Vagy "beszélget" . Vagy kitakarozik. . Én is oda szoktam venni magamhoz ga végképp nem bir magában lenni a kiságyban. Akkor sokkal többet alszik egyben. Én is kipihentebb vagyok.
A tápszert hiába probálom nem fogadja el. Csak a cici.
Ez a kiscsaj már a pocakomban "rosszul" viselkedett. Idekint is pont azt csinálja első perctől kezdve.
én ugyanezért kezdtem el tápszert adni, jó 1,5 hét volt, mire elkezdte inni..addig minden este hiába kínáltam, DE! Mindig megkínáltam!! nem adtam fel, és lám egyre több kortyot ivott, aztán 1,5 hét után lenyomott egyszer csak egy teljes adagot. Szóval kitartás.
Azonban azt is le kell írjam hogy az éjjeli keléseken a tápszer semmit nem változtatott :( nem az éhség miatt kel, komfort cicizik, ezen pedig nem segít semmi, csak ha nem teszed mellre, tudván hogy éhes nem lehet hiszen megitta a tápszert...
én azt csináltam hogy hajnal 4ig nem tettem cicire, hajnal 4kor megkapta - mert akkor már valóban lehet szomjas - és ez persze kis nyekergéssel járt, de egy héten belül eredményt hozott...cumizni kezdett és már nem engem használ cuminak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!