Szúnyogcsípésre, pókcsípésre mit lehet kenni 6 hónapos korban?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 13:18
2/8 anonim válasza:
a fenistilt 2 év alatt nem ajánlják
3/8 anonim válasza:
Rázókeveréket lehet kapni a gyógyszertárban.Van készen.A fenistilt tényleg nem lehet 2év alatt használni.Én vettem ilyen keveréket a gyógyszertárban,tudták miről beszélek.Ez van rá irva:suspensio
ZINCI AQUOSA
FONO XII.PARMA 100G
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. máj. 16. 14:28
5/8 anonim válasza:
"Csecsemők és kisgyermekek (2 éves kor alatt) esetén kiterjedt, különösen hámhiányos vagy gyulladt bőrfelület kezelése ellenjavallt. "-ez all a Fenistil betegtajekoztatojan, ez nem azt jelenti, hogy szunyogcsipesre vagy pokcsipesre nem szabad hasznalni.
6/8 anonim válasza:
én Sudocrémet raktam neki a csípésre és 2nap múlva már semmi nem volt
7/8 anonim válasza:
DM-ben is lehet kapni valamilyen bio cuccot, amit csecsemő kortól lehet használni, sajnos a nevét nem tudom, most fogok venni én is.
8/8 anonim válasza:
Utána néztem a fent említett ZINCI AQUOSA
FONO XII.(Amúgy VII)PARMA 100G
Nem lehet kisbabáknak,csecsemőknek,ARCON,ORRON,KARON ÉS hason használni!
NA akkor max csak a lábára tehetünk belőle...
Tehát ez is kisett!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!