2 hetes a babám, holnap anyukám fog rá vigyázni. Legyen vele itthon, vagy inkább jöjjenek velem?
Másfél, nagyon maximum 2 óráról lesz szó.
Anyukám a születése óta minden nap van vele, de eddig sosem vigyázott rá úgy, hogy én ne lettem volna a közelben. Bízok benne, meg már most imádja a lányunkat, csak félek, hogy lesz valami gond és nem tudja megnyugtatni, vagy bármi. Mondjuk nem sírós a pici, eszik-alszik típus, de mi van, ha pont most nem így lesz, vagy bármi...
Manikűröztetni megyek, szóval akár be is jöhetnének velem, vagy addig anya sétálhatna vele a park környékén. De szerinte felesleges nekik is menni, meg hogy a pici valószínűleg fel sem fog ébredni.
Nyugodtan otthon hagyhatod anyukáddal!
Egy 2 hetes babát nem vinnék még ki sem hosszabb időre, sem emberek közé, ahol szinte nulla immunrendszerrel bármit összeszedhet és nem biztos, hogy otthon ki tudják kezelni.
Nekünk az volt a javaslat, hogy 2 hét után vigyük ki először egyáltalán a fiunkat a levegőre szép fokozatosan, nem egyből 2 óra hosszára durr a műkörmöshöz, meg a játszótérre...
Az elet fontos dolgai...
Ket hetes gyerek ilyen helyre valo szerinted? Ha igen, akkor kisse elsietted a gyerekvallalast.
Mert egy manikűrös szalon milyen hely?!
Nem lesz ott rajtam kívül senki más, nem egy 5 négyzetméteres lyukba megyek, hogy szállna az arcába a por, vagy bármi.
Nem is a szálló por (bár meglepően messzire el tud szállni és lejut a tüdőbe is), hanem sok ember megfordul egy körmösnél és a vírusok, baktériumok és része napokig vígan megél kilincsen, bútorok felületén, stb.
Mi baja történne otthon? Jó eséllyel úgyis aludni vagy enni fog. Büfiztetni anyukád is tudja, meg a pelenkáját is ki tudja cserélni. Más tennivaló nem igazán akadhat ennyi idő alatt.
Utolsó, nem kell rosszindulatú megjegyzéseket tenni.
Ügyesen kell megszervezni a napodat és akkor te is eljuthatsz oda, ahová szeretnél!
Menj el nyugidtan. Nekem 1,5 hetes volt mikor varratszedésre kellett mennem addig anyuval volt.
Jobb ha otthon marad a saját környezetében. Neki is kényelmesebb, és ha a szalonban kezdene sírni, se tudnál vele semmit csinálni.
Anyud biztos megoldja ha lenne is valami, de NEM LESZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!