Szerintetek a régebbi fajta pólyák vagy a mostani újabbak a jobbak? Többi lent.
Mi a régi fajtát választottuk. Az újabbak nagyon nem nyerték el a tetszésemet.
Éjszakára a miénk nincs benne. Csak nappal, amíg nem lesz hat hetes.
Nekem is van egy gyönyörű régi stílusú pólyám. Én varrtam a sulis éveim alatt.(ezt is tanultam) Én azt fogom használni. De nekem tetszik az új fajta babywrap is.
Sokan lehurrogják a technikát, mert azt gondolják hogy ha "lekötözöd" a gyereked az mennyire káros! Hát nagyon el vannak tévedve. egyáltalán nem káros, a baba megnyugszik tőle, gyakorlatilag az anyaméh környezetét és melegségét biztosítod a babádnak így. Én mindenképpen ki fogom próbálni, természetesen ha a babámnak nem tetszik, akkor nem fogom eröltetni. :)
Nem az oskorban vagyunk, gondolom az anyosod sem a patakhoz jar mosni.
Kulfoldon lakom, itt divat a swaddle ( keress ra a neten ), es igen, nagyon jo a babanak max. 3 honapos korig ha igy bebugyolalva alszik , mert ilyenkor meg nemtudjak kontrollalni a vegtagjaikat, csapkodnak a kezukkel, ez megijeszti oket es felkelnek ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!