Melyik fajta overál jobb, az egy vagy a két részes (kantáros nadrág+kabát) és miért?
2 részes
1. Lehet csak kabátként hordani
2.Sokkal praktikusabb a kantár mert könnyebben lehet levenni és felvenni plusz még kényelmes is és 3 gyerekem van mindegyiküknek van és imádják
Milyet szeretnek ők?
Nekem 4 gyerekem van(6.fiú,5.lány2.lány1.fiú)Mindegyiküknek van mindkettő.A különt akkor szokták hordani ha megyünk valahová, mert akkor le lehet venni a kabátot és csak kantárosba vannak vagy ha olyan helyre még azt is.Egybét főleg szánkozáshoz,korcsolYázáshoz meg néha iskolába.Nem értem azokat akik azt mondják, hogy az egybét nehéz felvenni, pedig csak belebujsz, hatúl felveszed, elől felhúzod a cipzárt és kész.Kantáros+Kabátnál pedig külön kell a 2-őt.Mindenesetre én mindkettőt ajánlom.Utobban nekem jobban bejöttek az egybe részesek.
A különt le lehet mondjuk venni a boltban ráadásul a kantár miatt még le se csúszik a nadrág.
Egybét pedig könnyebb felvenni, nem csúszik föl a kabát.
Én mindkettőt imádom ráadni a gyerekeimre.A különt is szeretem és a kezeslábast is.:Ddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!