Nagyon piros baba popsira valami tipp?
Csütörtökön kezdődött, nagyon piros a bőre ahol a farpofák összeérnek, kicsit érdes is, mintha pici pöttyök lennének rajta, ez pelenka kiütés? Kamillás lemosást csinálok, szellőztetem a fenekét, kentem Bepanthen baby-vel, Neogranormonnal, most éppen Sudocremmel, de nem javul. :(
4 hónapos, még csak anyatejes, néha kap tápszert pótlásként, de szilárat nem eszik. Pelenkából, popsitörlőből nem használtunk új fajtát.
Mit próbálhatnék még, hogy elmúljon?
Már csak türelmesnek kell lenni, ennél többet nem tudsz tenni.
Milyen popsikrémet használsz? Nekünk a patikai kevert vált be. Gyerekorvos tudja felírni receptre. Nem olyan drága, és jó vastagon kenve is hónapokig elég. Sose volt piros a popsija.
Általában csak kaki után kenem a bőrét Neogranormonnal, vagy ha láttam, hogy picit piros, eddig be is vált, szép volt a bőre. De most mintha semmit nem érne, persze ki tudja milyen lenne ha nem kenném.
A gyógyszertári csukamájolajos is van itthon, de az sem használt. Már annyi popsikrémünk van, hogy kitatart amíg pelenkás.
Bepanthen PLUS! Gyors segitseg, lehuzza a pirossagot, gyulladascsokkento, husito hatású, fertotlenit.
Ha ez sem jo, Merbromin (piros ecsetelo) de ez receptkoteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!