Mennyi számít már sok betegségnek 1 éves kor alatt?
Mi 9 hónaposak vagyunk, és jelenleg is betegek vagyunk. 8 hónapos koráig szopizott a kislányom. Először 3, utána 6, majd calici vírussal 8 és most meg tőlem kapta el 9 hónaposan a betegséget. Mindig piros volt a torka, de most már az orra is folyik, meg csúnyán köhög. Mindig azonnal elvittem az orvoshoz, aki minden esetben ANTIBIOTIKUMOT?! írt fel neki. Kezdek nagyon aggódni, hogy miért vagyunk ilyen betegesek?!
Télen a lakásba 20 fok volt, nem öltöztettem túl, de alul sem, nem engedtem, csak a jó időben a padlón mászkálni és mégis...
Mit csinálhattam rosszul?????
(Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt)
Üdv: Juliee (29)
Az én fiam most 10,5 hónapos. Most lábal ki egy megfázásból, ami neki a 3. betegsége. Szerencsére csak az egyik esetben volt lázas.
Egyik esetben sem kapott antibiotikumot a dokinénitől. Amikor lázas volt kapott lázcsillapítót és ennyi. Amúgy meg az orrát kellett szívni (orrszívó porszívóval, amit rettentően utál!)
Szóval nem tudom ez sok, vagy "kevés".
Az sosem jó ha beteg a gyereked, még akkor sem, ha egy évben csak egyszer beteg.
Megjegyzem mi is elkaptuk a gyerektől a náthákat és rajtunk sokkal erősebben kijött, mint rajta. Fura :)
Másfél éves a kislányom, sajnos végig tápszeres volt én nem tudtam szoptatni egyáltalán, de a kislányom még nem volt beteg de még csak hasfájós sem. Szerencsések vagyunk!
Jobbulást kívánok a picinek!!
Fura, de én az enyhe megfázást sosem soroltam a betegségek közé. És azt gondolom, hogy soha nagyobb baja egy babának ne legyen, mint egy kis taknyosság.
Szerintem egy-két megfázás 1 év alatt simán belefér. Ettől még nem nevezném betegesnek.
Számomra egy baba akkor beteges, ha különböző betegségeket sorban szedi össze (mondjuk 1-2 havonta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!