Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom, hogy újszülöttem...

Honnan tudom, hogy újszülöttem mennyi tejet szopizik?

Figyelt kérdés
Ma van a második napja :)
2017. máj. 12. 06:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ráteszed előtte és utána a csecsemőmérlegre. Másképp sehogy. Mi kölcsönöztünk az elején. Nagyon meglepő volt, volt hogy azt hittem, na most tök sokat szopott, közben meg 10 ml-t, máskor meg azt hogy semmit, akkor meg 50 ml-t. Szóval még arra sem lehet adni, hogy hogy érzed.
2017. máj. 12. 06:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Jó csak még a kórházban vagyunk..

Otthoni digitális mérlegre gondoltál?

2017. máj. 12. 06:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. De ha még kórházban van, ott is biztos van mérleg, nekünk kellett is mérni a babákat és írni egy füzetbe folyamatosan.
2017. máj. 12. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A kórházban is vsn mérleg. Bent a csecsemősöket kérdezd meg h hol találod.
2017. máj. 12. 06:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen digitális mérleg? Amivel te méred magad, az nem jó, mert az a kilókat is csak nagyjából méri (én ha 3-szor ráállok egymás után, mindig más értéket mutat, grammokat meg egyáltalán nem).

Babamérleg kell hozzá. Mondjuk azzal se egyszerű, mert mozog rajta a baba. :) Van pár bababolt, ahol kölcsönözni is lehet, nem muszáj megvenni.

2017. máj. 12. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Természetesen otthoni digitális CSECSEMŐmérlegre gondoltam, nem a fürdőszobaira. :)))))

2017. máj. 12. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Bent a korhazban elotte -utanna megtudod merni. Nekunk nem volt otthon merlegunk de konyhai merlegen mertuk egyszer havonta :D de csak ot kiloig mert ugyhogy nem tudtuk sokaig merni. Azt javasoltak hogy ne vegyek merleget ezen ne idegesitswm magam ugyis jarunk orvoshoz ott szepen merik es persze a baba tudja menyni kell neki. Igeny szerint szoptasd ot :)
2017. máj. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!