Mit csináljak, hogy elfogadja 3 hónapos kisbabám a tápszert? Nem akarja megenni. Csak szopizni hajlandó, de már nincs elefendő tejem.
Igen, ez ismerős. Én is végig jártam ezt az utat mindent megtettem a tej érdekében bogyóktól a teáig, sőt ettem rendszeresen finom ételeket és hozzáteszem terhességem előtt modell alkat voltam de mikor megtudtam hogy babát várok tojtam nagy ívben az alakomra és ettem , sőt az első 4 hónapban szoptatás alatt híztam 10 kg-ot! Nem érdekelt csak a babám. Orvoshoz/védőnőhöz fordultam de pontosan nem tudjak mitől apad el, minden ember más. Én is órákig ciciztettem, fejtem, ennek érdekében és a baba csak sírt, erre dokinál kiderült hogy fogyott pár kilót és nem elég neki, még én voltam a rossz anyuka mert éheztettem, persze kénytelen voltam neki tápszert adni mert ugye etetni kell. Nah, akkor most igazodj ki ha tucc. :-) Azóta is a lelkiismeretemmel küzdök és alig várom már a hozzátáplálás időszakát hogy mást is adhassak neki . Ezért mondtam hogy meg kell érteni a tápszeres anyukákat is, nekik is van lelkük és még lehetnek jó anyukák ettől függetlenül. Nem hiszem hogy kérnénk itt tanácsokat ha nem akarnánk anyatejjel etetni a babánkat. Szerintem azok az anyukák akik féltik az alakjukat és az elejétől kezdve csak tápszerrel etetnek nem írnak ide! Nem beszélve hogy a tápszer nem olcsó és az a 600g elég rövid időre elegendő. (persze ilyenkor a pénz nem számít)
Najó, nem akarok eltérni a kérdéstől, csak ez a téma már nagyon a bögyömbe volt. :-)
Boldog babázást mindenkinek!
Tsók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!