Lehet valami baja a babának, ha olyankor kap szurit, amikor hőemelkedése van?
Figyelt kérdés
A babám 6 és fél hónapos. Most jönnek az első fogacskái, már 3. napja hőemelkedése van (átlag 37.5fok levonva). Nem tudom meddig tart még a hőemelkedése, mert még csak pici fehér pont látszik az ínyén. Viszont holnapra rendelt be minket a dokinéni, hogy megkapja a lányom az ismételt BCG oltást, mivel az elsőnek semmi nyoma. Nekem viszont rémlik valami olyasmi, nem tudom hol és mikor hallhattam, hogy olyankor lesznek sérültek a gyerekek védőoltástól, ha hőemelkedés vagy láz esetén is megkapják a szurit. Aki tud erről valamit kérem válaszoljon. Köszönöm.2010. máj. 16. 09:40
1/3 anonim válasza:
Ha hőemelkedése van, akkor nem kapja meg a szurit. Ugyanúgy, ha náthás, folyik az orra, nekünk akkor sem adta be. De feltétlen szólj, ha nem kérdezne rá, akkor is, hogy hőemelkedése van. Azért nem adják be, mert lehet, hogy valami bújkél a szervezetében, és mivel az oltás legyengített bacikat tartalmaz, előfordulhat, hogy pont olyan van a szervezetében, ami esetleg felerősíti. Szóval hőemelkedéses babának nem adják be.
2/3 anonim válasza:
Ha hőemelkedése van, vagy mármi más baja nem kaphatja meg a szurit. Nekünk is ez volt, elhalasztotta a doki az oltást.
3/3 anonim válasza:
Így van, hőemelkedésnél nincs szuri!
nálunk dokinéni minden oltás előtt hozta a hőmérőjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!