Ikerlányoknak hogy tetszenek ezek a nevek?
Nagyon tetszik nekünk az Andi - Móni páros. De a mostanában nem nagyon találkozunk Andrea vagy Mónika nevű kisgyerekekkel.
Nem lenne furcsa a most "menő" Jázmin, Zoé, és Lilik között?
Azért nem hiszem, hogy bárkinek is szégyenkeznie kéne, mert Mónika vagy Andrea a neve.
Az én lányom Veronika, és örül neki.
Kérező, szerintem simán add, ha tetszenek. (Egyébként nálunk is nagyon gyakori a Zoé, Lili, Hanna - nekem nem annyira tetszenek, de ezekkel sem kell szégyenkezni)
En is Moncsi vagyok es parom szerette volna ezt a nevet adni lanyunknak. De mondtam h legyunk kicsit kreativabbak es ne ugyanazt kapja :D
Mi Laura nevet valasztottunk vegül. Aki meglerdezi mindenki azt mondja milyen szep nev, es vegre valami normalis nem a mai trendek neve...
andi is szep nev egyebkent. Nekunk meg kozre jatszott az olivia es a niki. Ha iker lanyok lettek volna nalunk laura es olivia lett volna biztosan.
Sok sikert. Es egyebkent lenyeg hogy nektek tetszenek a nevek. Mas nem szamit!
A korosztály nem fogja érezni hogy ez régi név-e, csak maximum úgy hogy időseket( pl.: nagymamát) ismer ilyen névvel és a korosztályában egy nincs.
Szerintem manapság elég divat lett különleges, ritka nevet adni, így már egy klasszikus Andrea vagy Mónika sem lesz más a gyerekek szemében mint egy Auróra.
Andrea nem tetszik, főleg, hogy egy férfinév eredetileg - mindenhol a világban, szinte.
Mónika tetszik, de mivel a névről egy hátbaszúrós-kamuzós volt barátnőm jut eszembe, nem adnám.
Mar minden harmadik lany Lili. Nagyon idetlen leirva is. Foleg nyomtatott nagybetukkel.
A Mónika atlagos, az Andrea nem tetszik.
Szerintem mindkettő nagyon szép név, és ritkák is manapság. Azért nem lehet egy napon említeni őket a Mária, Erzsébet stb. "régies" nevekkel.
Én speciel már hányok attól, hogy minden most születő gyereknek Hanna, Bella meg Lili a neve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!