Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudnék csinálni, hogy a...

Mit tudnék csinálni, hogy a kenyeret is megegye?

Figyelt kérdés
Kislányom lassan 1 éves,és ha adok neki enni virslit,párizsit nem eszi meg mellé a kenyeret.Ha megkenem sajtkrémmel,májkrémmel,vajjal vagy vajkrémmel,azt lenyalja és a kenyeret kiköpi.A perecet,vagy ha magában adok neki rágcsálni kenyérhéjat azt megeszi,de ha ráteszek neki valamit úgy nem jó.Eleinte ette,de most már egy ideje ez megy.Talán én csinálok valamit rosszul?
2010. máj. 15. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem szereti,nem ízlik neki,nem?Te se eszed meg azt,ami nem ízlik.Hanyagold egy kicsit,próbálkozz vele egy később.
2010. máj. 15. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt . Én kiflit ,zsemlét ,sajtos kiflit bagettet adtam neki ,és azokat szívesebben eszegette mint a sima kenyeret .Most is csak a magvas kenyeret eszi meg ,meg a rozsost ,pedig már 5 éves.Csinálj kis katonákat,nálunk ez bevált .
2010. máj. 15. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Virslit magában eszi ,majd fél óra mulva rág rá kis magvas vmit. 18 hós
2010. máj. 16. 01:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, segít-e, de legalább változatosság kedvéért lehet tejbe aprítva is adni (igaz, nem virsli mellé), így más állaga van, hátha jobban szereti.
2010. máj. 16. 08:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom imádja az extrudált kenyeret (a kukoricás a kedvence), tetszik neki, hogy ropog. Próbáld ki, hátha...
2010. máj. 16. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Fiam is szereti az abonette -t. Ropi helyett eszi:)
2010. máj. 16. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
20 hós kislányom is kenyér nélkül eszi a reggelit, de én már belenyugodtam. Dr néni is azt mondta, nem kell erőltetni, legalább nem szed fel fölösleges dekákat!
2010. máj. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!