Miből venném észre ha mandulagyulladása lenne a 8hósnak?
Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 12:09
1/5 anonim 

válasza:

Egy beteg torok/mandulafájós baba/kisgyerek nagy eséllyel nem nagyon eszik rendesen. Ráadásul lázas is lehet főleg mandulagyulladással.
2/5 anonim 

válasza:

Láz, elesettség, sír, ha eszik vagy iszik, esetleg tapogatja a nyakát. Sokszor hánynak is egy jó nagyot a garatirritáció miatt, megduzzadhatnak az áll alatti nyirokcsomók. Nem mindig egyértelmű, mi a baj, nekem az egyiknél mindig a hányás volt az első jel kicsikorában, a másiknak 2 napig volt 39-40 fokos láza minden egyéb tünet nélkül, a harmadik nap jelentek csak meg a jellegzetes elváltozások a manduláján.
3/5 anonim 

válasza:

Még azt kihagytam, hogy ha valamennyit eszik is kellemetlen a nyelés, igaz a fiamnál 1 éves kor után volt de elég feltűnő volt, hogy fájdalmas a nyelés nála.
4/5 anonim 

válasza:

lázas vagy nem eszik..bizonytalan vagy? vidd el orvoshoz..nem neked kell ezt kitalálni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bizonytalan. En vagyok beteg es felek h elkapja. Raadasul jon 5 foga es amugyis probalgatja a hangjat szoval sokat morog,horog, nyekereg,tapogatja a szajat meg minden...
2017. máj. 7. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!