Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kész vége ennyi volt a szopizás?

Kész vége ennyi volt a szopizás?

Figyelt kérdés
9 hónapos a gyerköcöm, és minden kajcsi után "szopizik" napi 4x csak szopi.Viszont nagyon keveset szopizik ki szerintem van hogy 3-4perc alatt végez.Én úgy érzem a tejem is ezálltal egyre kevesebb sajnos.Így viszont a napi tejmennyiség szerintem nincs meg.Rászokott a cumisüvegre és lehet azért nem nagyon szopizik?Nem akarom leválasztani mert tejem az lenne..Adjak tápszert?Te mit tennél?
2010. máj. 15. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia nem értem, miért aggódsz! Egy 9 hónapos babának naponta általában 3x szilárd étkezés, és reggel és este szopi vagy tápszer az adagja. Ha neked a szilárd étkezések után még szopik, az már nem az éhségtől van, csak az érzés kell neki. Emiatt feleslegesen tömnéd még tápszerrel is. Akkor kezdd el a tápszert, ha éjszaka már éhesen ébred, mert akkor nem elég neki éjszakára a mennyiség.
2010. máj. 15. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Kajcsi után ha még szopizik akkor már nem éhes,ezért szopizik keveset, ha sokáig szeretnéd még szoptatni, akkor egy étkezésre csak a szopi legyen,pl reggel és este, és ne minden evés után adj cicit. Egyébként az, hogy 3-4 perc alatt végez nem jelenti azt,hogy keveset eszik, ő már ügyes, gyorsan ki tudja szívni a tejcsit.
2010. máj. 15. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 2. hós oltása után jártam így, Te még szerencsés vagy! Nem szopizott rendesen a kisfiam, el kezdett apadni a tejem, aztán már szopizni sem volt hajlandó. A tejem nem tudtam már visszahozni, fejni próbáltam, így 3 hósan befejeztük az anyatejet. Nagyon bántott! Persze pótlást kapott, biztos az is közrejátszott, hogy cumisüvegből evett + még cumizik is.
2010. máj. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!