Miért nem szűnik meg a fején a koszmó?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapos kisfiamnak 1 hete mosom Babé koszmó elleni samponnal a haját, pluszba még olajozom is és semmi eredmény! Meg se mozdul...
Mit csinálhatnék még?
2010. máj. 15. 17:49
1/10 anonim 

válasza:

Szia!
Próbáld ki a Frezyderm koszmó elleni olaját. Az én kislányom fejéről 3 nap alatt vitte le. Szerintem nagyon hatásos.
2/10 anonim 

válasza:

Idővel majd magától megszűnik! Miért siettetnéd? Fürdés előtt 15 percig hagyd rajta az olajat amit vékonyan,óvatosan beledörzsöltél a fejbőrébe. ha megfürdetted a picit,vagy türcsivel vagy pedig textil pelussal óvatosan át kell dörzsölnöd a kis buksiját. Folyt köv. minden nap ! Mi a fürdetésnél Johnsons baby top-to-toe wash fürdető és sampon egyben használtunk. Még ma is ez az ami bevált nekünk.
3/10 anonim 

válasza:

Nekünk most már elmúlt,(4 hónaposak vagyunk) de legalább már 2 hete koszmós volt a feje. Fürcsi előtt olaj, aztán sampon (ami elég drága volt sajna) aztán finom dörzsölés vagy babakefével v. pelenkával. 2-3× volt olyan is, hogy nagyon óvatosan "lekapartam" ami már jött volna fel. Nem volt gond ebből és hál istennek már teljesen elmúlt.
Ha rendszeresen kezeled elmúlik.
4/10 anonim 

válasza:

Nekünk a doki írt Alkcema kenőcsöt, attól elmúlt és a Bebé sampontól nem jött vissza.
5/10 anonim 

válasza:

Szia! Én is BABE-t használtam/ok de semmi hatás hónapok óta mosom!9hós és még mindig van neki:(.
6/10 anonim 

válasza:

kisbabakefével kell fésülgetni és úgy lejön,persze furcsi.és hajmosás után'!
7/10 anonim 

válasza:

be kell olajozni és a babakefével kell visszafelé fésülni hogy feljöjjön ami már felvált. mi aztán csak sima johnson samponnal mostuk elmúlt attól is.
8/10 anonim 

válasza:

nekem az orvos írt fel rá krémet,fürdés elött 1-1.5 órával jó vastagon bekenem,a fürdő vízzel csak megnedvesíteni tudom mert olyan zsíros a krém hogy lemosni nem lehet,utána törölközővel jó alaposan megdörgölöm,a doki még le is szúrt hogy nem dörzsölöm eklég erőssen,legalább annyira mint egy felnött fejet.és be is vált,bár sokáig azért nem dörzsöltem neki:) utána fésüvel,nem hajkefével,vissza felé fésültem és majdhogy az összes lejött egyszerre.másnap megismételtem és nyoma sincs koszmónak:)
9/10 anonim 

válasza:

az olaj nem ajánlatos mert attol nem tud lejonni neki.probald ki hogy nem olajozod es hasznalod a babet,nekunk igy szunt meg!
10/10 anonim 

válasza:

Hello,
nekünk is a Frezyderm koszmó elleni olaj vált be - nagyon köszönöm a tippet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!