Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Örülnétek ezeknek?

Anyukák! Örülnétek ezeknek?

Figyelt kérdés

Pár napja született meg az egyik nagyon kedves ismerősömék babája.

Már nagyon vártam,imádom a gyerekeket.:)

Eddig egy ajándékutalványt készítettem neki saját kezűleg,amit bébiszitterkedésre válthatnak be nálam és csináltattam egy nagyobb méretű body-t saját szöveggel.

Szerintetek ezek jó ajándékok?:)

Akinek még van hasonló személyesebb ajándékötlete arra is kiváncsi vagyok.:)

17/L

2017. máj. 1. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Biztosan borzasztóan felelőtlennek fogtok tartani, de ki kell állnom a 17 éves "kislány" mellett :)

Amikor én szültem a húgom 13 éves volt, 2 hónap múlva töltötte a 14-et. Nagyon értelmes gondolkodású, normális 14 éves volt. Simán felvehette a gyereket, tápszeres volt ezért megetethette, elvihette sétálni. Úgy bánt vele, mint akármelyik felnőtt. Normálisan tartotta a fejét, ügyesen öltöztette. Nem láttam okát, hogy ne bízzak benne. Ahogy hozzányúlt, látszott, hogy biztonságban van a kezében a lányom. Mire a második, pont kettő évvel később, megszületett már egy csomót volt együtt a lányom a húgommal. Sokszor ő kérte, hogy vihesse el magukhoz, vagy menjenek el játszótérre, a nagymamánkhoz, stb. Szívesen adtam oda neki, mivel volt telefonja és ESZE. Aztán, amikor meglett a második majdnem 16 volt a húgom. A 6 hetes ellenőrzésre úgy mentünk, hogy ő volt otthon a két gyerekkel (45 kilométerre). A bölcsiben meg az oviban, ő van megadva az apjuk meg utánam elérhető személyként. Egy héten egyszer biztosan ő megy értük, de van, hogy többször is. Jó látni, hogy van akit ennyire szeretnek rajtam kívül is és ragaszkodnak hozzá.

Szomorú, hogy ma egy ilyen idős lányból ki sem nézik az emberek, hogy képes lehet megfelelően gondoskodni egy pici babáról. Sok pici lány nagyobb hozzáértéssel nyúl a testvére vagy a babája felé, mint néhány felnőtt nő. Persze nem azt mondom, hogy mindenki alkalmas erre.

Anyagilag simán megengedhetnénk, hogy fizessünk bébiszittert. De mégis minek, ha van aki érzelmileg is kötődik hozzájuk és szívesen jön? Csak mert még "gyerek"?

Nem tartom felelőtlenségnek, a húgom szuper, gondolom te is ilyen lehetsz :)

Az ajándékokról annyit, hogy nagyon aranyosak, szerintem értékelni fogják. Ne törődj azzal aki a korod miatt kritizál. Valószínűleg magukból indulnak ki és az akkori önmagukra visszagondolva nem bíznák rá egy ilyen idősre. Ahogy két 50 éves között, úgy két 17 éves között is van különbség!

2017. máj. 1. 23:14
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Aki egyébként is bébisziterre bízná a gyerekét, az nyilván jobban örül neki, mint akinek erre nincs szüksége.
2017. máj. 1. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

En orulnek neki nagyon!

A kis utalvanyt is bevaltanam de inkabb segitsegre ugy hogy en is ott vagyok.

2017. máj. 1. 23:57
 14/18 anonim ***** válasza:
17%

Szia!

Én nem tartom jó ötletnek, de nem a korod miatt. Ha van egy nagyon kedves ismerősöm, annak egyébként is szívesen vigyáznék a babájára, ezért utalványt adni olyan, mintha kapna a szomszéd egy "köszönés" utalványt. De hát máskor is köszönök, ehhez nem kell külön papír :) Maga a kupon egyébként aranyos, de szerintem is inkább olyan legyen rajta, mint amit valamelyik válaszoló írt, mint vasalás, abban ugyanis ritkábban szoktak barátok segíteni, pedig mennyire jól is jön!

2017. máj. 2. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Én nagyon örülnék (örültem volna) neki!

A többi válaszolót nem is értem, egy 17 éves már abszolút nem gyerek!

Ráadásul még saját keresete sincs, mégis mi más ajándékot várnátok el tőle?

Ez abszolút korrekt, sőt, ha esetleg jó kézügyességed van, akkor készíthetsz is valamit, csak egy példa: üvegfestékkel egy pici képet.

Vagy én örültem a leporelló könyveknek is, 1000 ft alatt lehet őket kapni. Pl. Arany János: Este van, este van.

A Reich Károly rajzaival illusztrált könyveket én nagyon szeretem, igazi klasszikusok!

[link]

2017. máj. 2. 10:28
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Örülnék, nagyon jó ötletnek tartom.
2017. máj. 2. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Tejtermek es tojasmentes hazi etelnek en is orultem volna :) (ezeket kerulnom kellett szoptatas alatt).
2017. máj. 2. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nagyon kedves ajandekok, biztosan orulni fognak neki :-)
2017. máj. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!