Vannak még itt olyan szülők akik leendő gyermeküknek régebbi eredetű nevet adnak (pl. Mária, Béla stb. )?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 16:48
11/24 anonim válasza:
Én egy Jakab-ot ismerek. Abszolút nem hallodtam ezt a nevet sehol.
12/24 anonim válasza:
Szerencsére nálunk ez a szokás.
Kislányom ovijában van: Lenke, István, Julianna, Magdolna, Márton
13/24 anonim válasza:
Van egy Juliank egy liviank es egy Annank
Mind felmenok utan elnevezve
16/24 anonim válasza:
Lányom ovistársai:
Lenke, Julianna, Jolán, Jakab, Veronika,
Georgina
17/24 anonim válasza:
Még csak terv, de ha lesz még egy gyerekünk és lány lesz, akkor valószínű, hogy Veronikának fogjuk elnevezni.
18/24 anonim válasza:
Nehezen tudom definiálni ezt a kazegóriát.:-) A família gyerekei között van Enikő, Soma, Róbert, Gábor, Kristóf és Zsombor is. Egyik sem "újkeletű", nem is szülők után kapták, teljesen normális, szép nevek. A magam részéről a Bélát is okésnak találom, volt néhány egészen kiváló királyunk ezen a néven.:-)
19/24 anonim válasza:
Ferfinevek kozul sok tetszik, noibol csak a Magdolna tetszik azok kozul amik most eszembe jutnak. Nekem nem a regi nevek nem tetszenek, hanem a becezesuket utalom.
20/24 anonim válasza:
Kisfiam ovis csoportjában van Vajk,és Kadosa. Ezek ősmagyar nevek.
De van egy István is,ő az apukája után lett elnevezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!