Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi erről a véleménytek?

Mi erről a véleménytek?

Figyelt kérdés

Elözőleg volt egy kérdés,hogy a kisfiu nem mehetett osztálykirándulásra az anyagiak miatt.Nem tudom mi játszódhat le benne,de egy hasonló történet bennem mély nyomott hagyott és még a mai napig a sírás kerülget ha eszembe jut.

Faluról költöztünk városba 10éves voltam.Az osztálytársaim utáltak csufoltak egészen 8.kos koromig.Anyu át akart iratni,de én nem akartam magam kitenni még több csufolásnak mondván ezt már megsazoktam.De itt a napközis tanárnő rettentő nagyot hibázott.Karácsonyi előadásra készültünk,vagyis inkább készültek a többiek.Ültem a padban és néztem,hogy mindenkinek van szerepe csak nekem nincs.Probáltak többször és én csak vártam mikor jövök én.Teltek a napok bekellett látnom én nem kaptam szerepet.Elmentek az előadásra a tornaterembe,engem pedig ott hagytak az osztályterembe.Egy fiuval aki azért nem kapott szerepet,mert hosszan beteg volt.Emlékszem sirni kezdtem és ez a fiu vigasztalt.Miket kell átélnie egy gyereknek.A legjobban ilyenektől féltem a kislányomat.Ti nem?

2010. máj. 14. 22:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. ugyanaz, ami most nagy divat, hogy az általános iskolás gyerekeket kiviszik külföldre. És bizony ott is előfordul, hogy valakinek nem tellik rá. Az egyik ismerősöm sem tudta ezért elengedni a kisfiát. És a hab a tortán az volt, hogy az azévi osztályfényképet ott csinálták. Én ezt sem engedném.
2010. máj. 15. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!