Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleménytek erről a...

Vav22 kérdése:

Mi a véleménytek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 10. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kerekei miatt csak városba.

Sport része jó hogy könnyű,nekem is ilyen súlyú csak vigyázni kell mert ha túl megpakolom a pelenkázó táskát arra az oldalra elbillenhet,viszont nem lehet elfektetni mert ha max fektető módba is rakod a lábai vagy behajlítva maradnak vagy felfelé állnak. Oldalról nézve olyan mint egy 4es szám leírva.

Ezt az ülést aki kitalálta........engem is lebeszélt az eladó

2009. ápr. 10. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól néz ki! :) Nekem hasonló van, legalábbis a technikája ilyen, így el tudom mondani a sajátomról a tapasztalatokat. Ilyen az enyém: [link]

Annyi bajom van vele, hogy az enyémnek a kereke vacakol, de ez lehet típushiba, vagy mi fogtunk ki pont egy hibásat. :( Összecsukva nem fér be egy kisebb kocsi (pl. Ford Fiesta) csomagtartójába. Egyébként nagyon szeretem, nagyon hasznos, hogy a hordozó a vázra pattintható, mert nem kell cipelni a babát. Már 7 hós a kisfiam, 9 kg felett van és elég nehéz lenne, ha kézben kéne vinni. Könnyű mozogni vele, könnyen irányítható, télen sem volt gond nagy hóban. A mózesrész tökéletes újszülöttnek, mivel a gerince teljesen egyenesen fekszik, nincs benne törés, de a fejrésze emelhető, így mikor már nagyobb, lehet kicsit ültetni, akkor már nézelődhet is. Télen nem kellett annyit öltöztetni, mert mivel zárt körben, így nem süvített annyira a szél, nem érte a hideg. Most cseréltük a sportrészre át, azt eléggé le lehet dönteni, hogy tudjon kényelmesen aludni és mivel még nem ül, a gerince sincs megterhelve, de már nézelődhet. Annyi, hogy menet közben nem lehet irányt váltani, hogy velem szembe nézzen, vagy előre, de nem volt még eddig gond belőle. Remélem valamit azért segítettem. :)

2009. ápr. 10. 09:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a formatervezése nem igazán jön be, meg pici a kosara, de egyébként nagyon szuper.

Könnyű! Nekem ez a legfontosabb.

Viszont az még érdekes lehet, hogy mennyibe kerül a hozzá vásárolható babahordozó.

2009. ápr. 10. 09:44
 4/11 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Ti milyen kocsit vettetek végül?

Amúgy mi hordozót kapunk, uh. nem is kerestem az árát. Mindenképpen olyan kocsit szertnék ami ilyen mózeskosaras. Nagyon tetszenek ezek a kocsik, viszont ennyi pénzét nem szertném elkapkodni a választást. Köszönöm a segítségeteket!

2009. ápr. 10. 09:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt néztük még. Ezzel annyi a bajom, hogy szerintem ennek nem fixálható az első bolygósított kereke és ettől kicsit tartok, bár városba használnám. A másik, hogy 15kg, de ez annyira nem rettent el, mert én az átlagnál jobb kondiba vagyok 8 év sport után, ebből 4 év karate :-), ha letudok nyomni 100 fekvőt, akkor bízom benne, hogy plussz pár kiló nem dönt le a lábamról :-) Amúgy kinézetre sokkal jobban tetszik ez a pierre cardin.
2009. ápr. 10. 09:59
 6/11 A kérdező kommentje:

lemaradta a kép a pierre cardinről:

[link]

2009. ápr. 10. 10:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

szia! a piere cardin márkáról engem lebeszéltek az ismerősök és több eladó is. állítólag sok baj van velük, sokat visznek vissza cserére, javításra.

szóval én nem vettem ilyet, de lehet, hogy a legújabb modellekkel már nincs ilyen gond. kérdezz utána az eladóktól!

2009. ápr. 10. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy fixálni fogod a bolygó kereket. Mi elég sokat mászkálunk a városban, egyszer sem fixáltam a kereket, mert szerintem bolygó kerékkel sokkal könnyebb irányítani a babakocsit. Szerintem fixálható, van a képen olyan pöcök, aztán lehet, hogy csak dizájn.

A súly: elhiszem, hogy jó kondiban vagy :) De azt is vedd figyelembe, hogy ez a 15 kiló csak a kocsi és akkor még hol a gyerek, a rohamcucca, netalántán amit vásárolsz. Nekem 8,5 kilós a babakocsim önmagában, a rekordom kb. 30 kiló volt. Kiszaladtunk a piacra csak egy kis zöldségért, de minden olyan szép, friss volt... :)

Minket nagyon lebeszéltek a felfújható kerékről.

Üdv:3.

2009. ápr. 10. 10:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Hozzászámoltam a gyereket is :-) Húúú hát tényleg totál tanácstalan vagyok, hogy milyen kocsit válasszak. Eddig akármelyik megtetszett mindben volt valami, ami nem tetszett. Nincs valami jó tippetek melyik kocsit lenne érdemes választani akkor?
2009. ápr. 10. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

:)

Nekünk ennél eggyel régebbi van (annak még nem volt ilyen tiritarka színe):

[link]

Nekünk nem kellett hordozó, mert azt külön kaptunk és nem szerettem volna mózeskosarat sem.

Egy pici probléma van vele, hogy nem átfordítható a kupolája, ami nagy szembeszélnél jól jött volna, de megoldottuk úgy, hogy esővédőt raktam olyankor fel. Engem nem zavart, hogy nem szemben van velem a baba, én oldalt kukucskáltam.

Pár tanácsot tudok adni:

Az átfordítható karról én lebeszélnélek, ugyanis akkor hátulra kerülnek a bolygósítható kerekek, én egyszerűen nem bírnám irányítani e nélkül.

Csak akkor érdemes az állítható tolókar, ha nagy a magasság-eltérés a párod és közted, vagy 175 cm-nél magasabbak vagytok (kb. ilyen magasságra vannak beállítva a fix tolókarok). Egyébként csak egy olyan funkció, amit soha nem fogsz használni.

Időnként szoktunk úgy menni, hogy én egyik kezemmel középen fogom a tolókart a másikban pl. bevásárlókosár. Nem tudom elképzelni, hogyan lehet rendesen irányítani egy olyan babakocsit, ahol két külön tolókar van.

2009. ápr. 10. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!