Szoptatós anyukák segitenetek?
Figyelt kérdés
9 hetes a babam. Szoptatok. A tejem allandoan csurog ugymond. Ha nem teszek betetet akkor rogton tejes mindenem. Meddig fog igy csurogni? Ha oltozok van hogy egesz hasam tejes mert csopog.2017. ápr. 28. 09:26
1/4 anonim válasza:
Amíg be nem áll a kereslet-kínálat
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első írja.
Nekem az első pár hétben volt így. Még éjszakára is betétet kellett betennem. Esetleg próbáld meg fejni, és fagyaszd le. Később jó lesz majd ha van.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom. Es szerintetek 9 het alatt nem allt be a kereslet-kinalat?!
2017. ápr. 28. 12:41
4/4 anonim válasza:
Az én lányom 16 hetes és még mindig előfordul, hogy átázik a felsőm 2 etetés között, sőt, ha 5-10 perccel később kéri a cicit a megszokottnál akkor is elkezd folyni a tej.a fejést én azért nem ajánlom, mivel úgy nem fog beállni a kereslet-kínálat, több tejed lesz mint amennyi a babádnak kell, viszont ha genetikailag több tejed van mint amennyi kéne akkor lehet egy keveset lefejni, de annyit, hogy ne feszüljön a melled, ha csak a saját gyermeked akarod etetni. Ha fejni is akarsz akkor ne csak miután szopizott a baba, vagy csak előtte, hanem felváltva, hogy a gyerkőc kapjon elötejet, illetve jusson el a zsírdúsabb tejig is. Remélem tudtam segíteni. Leld sok örömöd gyermekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!