8 hónapos babámnak lehet adni vacsira tejpépet tápszer helyett?
Éjjel még mindig 3 óránként ébred, pedig nappal kap húsos főzeléket, gyümölcsöt, és mindent dúsítok neki.
Az az érdekes (legalábbis nekem), hogy mindent megeszik, és mégis vékonyka.Igaz, a dokink szerint túl mozgékony.
Már nem tudom, mit adhatnék még neki, hogy jóllakjon.
Milyen fajtát ajánlanátok?
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Az én kisfiam holnap lesz 8 hónapos. Én egy-másfél hónapja úgy csinálom, h fürdés, utána bekeverek neki egy evőkanál tejpépet (amúgy du. 3-4 evőkanálnyit csinálok neki), arra még megiszik 150-170 ml tápszert és így reggel 7-8ig alszik (este fél 9től).
szerintem egy próbát megér, vesztenivalód nincsen.
*Sz*
Persze adhatod neki nyugodtan,én is azt adom neki 6hós kora óta,vagy sima tejpépet adok neki,mindegy milyen mákát és izüt veszel ugyis ha megkóstolja akkor fog kiderülni csak,h izlik-e neki.
De mivel irtad,h 3óránként kel enni,igy én a Jóéjszakát tejpépet adnám neki,én is sokszor ezt adom neki,ez egyébként Milupa termék.
De van a humananak is,és állitólag az is finom,de arról még nemtudok neked véleményt mondani,mert azt még nem ettünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!