Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes baldachint venni a...

Érdemes baldachint venni a kiságyra?

Figyelt kérdés
Úgy értem jó ez valamire, vagy csak dísznek?
2008. okt. 14. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van az elején használtam sokat ,mert a számítógép ott van mellette és ha este neteztem akkor jól jött,de ahogy nőtt a kicsi nem használtuk,nehogy behúzza magára..azóta a gép is kijött onnan...sztem kb 2hónapig lehet használni
2008. okt. 14. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én csak dísznek fogtam fel-bár az előttem író egy funkcióját is feltárta előttem:-)

Nekem sosem volt szimpi, nem is vettem...

2008. okt. 14. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem, de nem áttetszőt, hanem sötétkék vastagabb anyagút, ugyanis nagyon világos a szobánk, a sötétítő csak annyit ér, mint halottnak a csók, ha be van húzva, akkor is szinte nappali fényesség van a szobában, még félhomálynak sem lehet nevezni. Épp ezért én azért vettem és azért ezt, mert kipróbáltunk és elég sokat levesz a fényből, plusz sötétítő funkcióját tölti be. Ha pedig nincs rá szükség, akkor egyszerűen csak hátrahúzom. Szép is, tetszik nagyon, de nem a szépsége volt nálunk a fő indok.
2008. okt. 14. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:

én tettem a baldachinra olyan lámpákat mint a karácsonyfaizzó amik körül állatkák vannak, mármint az égőknek az a "búrája", azt elalvás előtt szereti nézegetni, meg akasztgatok rá cuccokat ,hogy ne legyen uncsi a kiságy

sztem nem rossz dolog

2008. okt. 14. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én babám most 4 hónapos, még nem tudná leszedni, később nem tudom mi lesz. Viszont a párom fülfájós, ezért védem a kcsit inkább a huzattól a baldachinnal.
2008. okt. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!